Kevin Spacey îl va interpreta pe Winston Churchill într-un film biografic

Kevin Spacey îl va interpreta pe Winston Churchill într-un film biografic
Publicat: 26/03/2014, 15:48
Actualizat: 26/03/2014, 15:49

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, filmul se va intitula „Captain of the Gate” și va prezenta felul în care Winston Churchill – care a fost premier al Marii Britanii din 1940 până în 1945 și din 1951 până în 1955 – a înfruntat Parlamentul britanic pentru a lua deciziile necesare pentru a-și proteja țara de agresiunea nazistă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Filmul va avea un buget de circa 20 milioane de dolari și va fi produs de compania Sierra/Affinity în colaborare cu StudioCanal.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Scenariul este scris de Ben Kaplan, cunoscut pentru scenariul unui documentar de televiziune despre fostul președinte american Ronald Reagan.

Kevin Spacey nu este deloc străin de sfera politică și s-a remarcat în ultimii ani interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică „House of Cards”, produsă și difuzată de platforma online Netflix.

Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate și a fost nominalizat la Globul de Aur și la Primetime Emmy.

Kevin Spacey a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din filmul „American Beauty” și un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru evoluția sa din filmul „The Usual Suspects”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase