L-a salvat de pe marginea drumului crezând că e un câine, dar după 6 luni s-a trezit cu poliția la ușa. Ce animal de companie avea femeia i-a îngrozit pe toți vecinii – VIDEO

Redactor:
Gandul
L-a salvat de pe marginea drumului crezând că e un câine, dar după 6 luni s-a trezit cu poliția la ușa. Ce animal de companie avea femeia i-a îngrozit pe toți vecinii – VIDEO
O femeie de 27 de ani a fost prinsă crescând un urs (dintr-o specia aflată pe cale de dispariție) în apartamentul ei din Kuala Lumpur iar explicația pe care a oferit-o autorităților a fost că atunci când l-a găsit credea că este un câine.

Pe 6 iunie, rezidenții din Sentrio Suites Condominium din Kuala Lumpur, Malaezia, au fost șocați de mormăiturile care păreau a fi ale unei bestii sălbatice, sunete care se auzeau de la etajele superioare.

La început, majoritatea dintre locatari credeau că cineva încerca să facă o farsă punându-și un costum de urs și făcând sunete animalice, dar, ulterior, unul dintre rezidenții care avea apartamentul sub cel în care se afla ursul a făcut un videoclip și a confirmat că este un animal adevărat. Imediat după aceea autoritățile au fost contactate.

„Unul dintre vecini a chemat autoritățile. Credeau că e o farsă, dar au venit destul de repede”, a posta unul dintre rezidenți pe Facebook.

Când polițiștii și experții în animale sălbatice au ajuns la apartament, au constatat că ursul era singur, încuiat înăuntru, în timp ce proprietara plecase în orașul natal pe timpul sărbătorilor.

Din fericire, cineva a reușit să o contacteze și aceasta s-a întors în grabă să explice situația. Se pare că nu avea de gând să păstreze animalul pentru prea mult timp, ci doar până se va întrema pentru a fi pregătit să fie preluat de o grădină zoologică.

„De fapt, l-am găsit pe marginea drumului, într-o stare proastă, în timpul nopții”, a declarat Zarith Sofia, proprietara apartamentului, adăugând faptul că de îndată ce a observat că este un urs, s-a hotărât să îl îngrijească până își revine și apoi să îl ducă la o grădină zoologică.

„Îmi făceam griji să îl trimit pe Bruno la zoo (când era bolnav) pentru că acolo animalele par așa slabe. Știu că ursul nu poate fi dresat, nu poate fi ținut drept un animal de companie. Voiam doar să îl salvez, nu aveam nicio intenție să îl exploatez”, a adăugat aceasta.

Totuși, poliția a confirmat că Zarith a încălcat legea privind animalele sălbatice, relatează Oddity Central. 

Foto: Captură Facebook 

 

 

Inchide