„Lumea crede că e tatăl meu”. Cuplu controversat cu 30 de ani diferență de vârstă: ea o tinerică de 22 de ani, el un fost vânzător de mașini în vârstă de 52 de ani – FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu
„Lumea crede că e tatăl meu”. Cuplu controversat cu 30 de ani diferență de vârstă: ea o tinerică de 22 de ani, el un fost vânzător de mașini în vârstă de 52 de ani – FOTO
Chelsea Mayard, în vârstă de 22 de ani, locuiește împreună cu soțul ei Bruce, în vârstă de 52 de ani, în Tennessee, Statele Unite ale Americii.

Cuplul, cu 30 de ani diferență de vârste între ei, mărturisește că de multe ori Bruce este confundat cu tatăl tinerei.

Aceasta povestește că de multe ori, în restaurante, i se oferă meniul pentru copii, lumea presupunând că a fost scoasă la masă de către tatăl ei.

Însă Chelsea mărturisește că nu a mai fost niciodată în viața ei la fel de fericită așa cum este în relația cu Bruce.

Totuși, oamenii îi confundă în continuare iar uneori tinerei i se spune că este foarte drăguț din partea ei să iasă cu bunicul ei în oraș.

Aceștia s-au întâlnit într-o cafenea în 2017 când Bruce i-a recomandat femeii un sortiment de cafea iar  aceștia declară că de atunci sunt inseparabili.

„Nu ne pasă despre ce crede lumea – mă simt cea mai norocoasă fată din lume pentru că l-am întâlnit pe Bruce într-o cafenea obișnuită”, a explicat Chelsea.

Cei doi au devenit oficial soț și soție la 8 luni după cea de-a 21-a aniversare a tinerei, relatează Daily Mail.

„Băieții de vârsta mea mi se par atât de imaturi și cu Bruce a fost ușor, amândoi suntem pasionați de mașini și ne place să călătorim și iubim animalele”, a continuat aceasta.

„Majoritatea bărbaților de vârsta mea încă lucrează și se pensionează când mai îmbătrânesc, niciodată nu mi-am dorit să trăiesc așa. Chiar și prietenii mei au în jur de 30 de ani, bărbații de vârsta mea sunt plictisitori – eu și Chelsea iubim aventura și călătoriile”, a declarat Bruce. Acesta este convins că toate comentariile răutăcioase la adresa lor sunt cauzate de gelozia celorlalți oameni.

Foto: Chelsea Maynard / Facebook 

 

 

Inchide