„Made in Chelsea”, cel mai fierbinte reality-show din Marea Britanie

Publicat: 21/01/2013, 20:35
Actualizat: 22/08/2013, 13:22

Invitată la o petrecere în pijamale, Millie Mackintosh, vedeta reality show-ului britanic „Made in Chelsea”, nu s-a sfiit să apară pe stradă îmbrăcată în ținuta sumară de interior, scrie Daily Mail.

În replică la fotografiile surprinse de jurnaliștii britanici, vedeta de 22 de ani a declarat că îmbrăcămintea provocatoare a fost doar o ținută obligatorie pentru petrecerea tematică la care a venit, de altfel, cu mașina.

Deși Millie susține că „este o fată cuminte”, aceasta a apărut probând mai multe articole dintr-un magazin de lenjerie intimă, în episodul show-ului televizat difuzat în urmă cu o săptămână.

Nelămuririle privind castitatea lui Millie au apărut încă din episodul în care unul dintre pretendenții la inima sa a întrebat-o, în timpul unei cine romantice, dacă mai este virgină. Vizibil stânjenită, vedeta s-a limitat doar la a susține că este în continuare o fată cuminte.

„Made in Chelsea” este un reality show britanic care prezintă viețile strălucitoare a tinerilor de bani gata care își duc veacul în cartierele de fițe din Londra. În prezent, emisiunea se află la cel de-al treilea sezon.