Mai mulți britanici i-au dat bani unui om al străzii pentru a accepta să își facă un TATUAJ pe FRUNTE

Mai mulți britanici i-au dat bani unui om al străzii pentru a accepta să își facă un TATUAJ pe FRUNTE
Publicat: 01/08/2018, 10:59

Bărbații britanici se distrau în Benidorm, Spania, când au întâlnit un om al străzii, scrie indy100.com.

Aceștia au avut ideea de a-l plăti pentru a-și tatua pe FRUNTE următorul text: Jamie Blake, North Shields, NE28.

Polonezul pe nume Tomek a dorit să le îndeplinească dorința, dar nu a putut suporta durerea cauzată de acul tatuatorului și a renunțat după câteva minute.

Imaginile distribuite de tatuatorul respectiv pe Facebook îl prezintă pe omul străzii Tomek întins pe spate, în timp ce o lampă îi luminează fruntea. Tânărul face semnul păcii și se uită spre tavan.

Mulți oameni au fost înfuriați de ceea ce au văzut. Mai multe firme locale au luat în considerare o chetă pentru a acoperi costurile de șterge a tatuajului de pe fruntea lui Tomek.

Karen Malin Cowles, președintele Benidorm British Business Association, a criticat dur gestul grupului care a organizat petrecerea de burlaci.

Cowles, care îl cunoaște pe Tomek, a declarat: „Ce i-au făcut acestui bărbat este inuman și se numește ABUZ. Sunt îngrozită că niște adulți pot profita de pe urma unui om aflat într-o poziție vulnerabilă. Au schilodit pe viață o ființă umană”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase