• Publicat:
Magazin

Marea iubire a Cristinei Țopescu nu a fost Bănică jr. Este unul dintre cei mai influenți români

Marea iubire a Cristinei Țopescu nu a fost Bănică jr. Este unul dintre cei mai influenți români
Viața Cristinei Țopescu a fost un adevărat roman de succes, iar ecranizarea ei ar ar umple sălile de cinema. Femeie puternică și frumoasă, a iubit și a fost iubită, mistuind sentimente pe altarul dragostei.

Mulți cunosc povestea relației cu Ștefan Bănică jr., însă marea pasiune a Cristinei Țopescu nu are legătură cu muzica. Îndrăgita prezentatoare tv a cunoscut fiorul dragostei când l-a întâlnit pe Dan Andronic, susține un apropiat al Cristinei, citat de playtech.ro.

„Dintre toți bărbații din viata ei, pe el l-a iubit și respectat cel mai mult. Cristina a avut parte de o poveste liniștită, frumoasă, cu un bărbat pedant, atent, cu mult bun simț. Un om cu o vastă cultură generală. Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal. După despărțire au rămas amici, iar ea a vorbit la superlativ despre Dan Andronic până în ziua în care a murit”, a declarat un apropiat.

Despre relația cu Ștefan Bănică jr., s-au scris și spus atâtea încât firul adevărului s-a încâlcit demult printre ițele bârfelor de oraș. Cert e că, la scurt timp după despărțirea lor, cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu. Prin viața Cristinei Țopescu a trecut și fostul senator Nicolae Dide, însă nici alături de el nu a avut parte de prea multă fericire, mai cu seamă că politicianul era o fire vulcanică și mai tot timpul intra în scandaluri și conflicte.

Inchide