MARIJUANA în loc de TĂMÂIE într-o biserică din Italia

Redactor:
Florin Jinga
MARIJUANA în loc de TĂMÂIE într-o biserică din Italia
Enoriașii unei biserici din Italia au fost intoxicați cu marijuana. Vezi cum a ajuns drogul în cădelnița preotului

Incidentul s-a petrecut într-o parohie din Chieti, un oraș din centrul Italiei. După slujbă, toți enoriașii erau confuzi, dar nu înțelegeau motivul. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică povestea: cu toții au fost intoxicați cu marijuana. Deși pare greu de crezut, oamenii au fost drogați fără să știe, informează il Giornale.it.

Puși pe șotii, câțiva tineri au înlocuit tămâia cu marijuana înainte de slujbă. Când preotul a aprins substanța, biserica s-a umplut de fum și toți cei prezenți au început să se poarte ciudat. Starea lor de sănătate este bună, iar tinerii glumeți sunt căutați acum în tot orașul, pentru a da explicații în fața carabinierilor.

Efectele marijuanei

Starea de inerție fizică și psihică indusă de marijuana este dată de o substanță chimică numită tetrahidrocanabinol (THC) care inhibă centrii nervoși. Printre efectele negative ale marijuanei se numără blocarea formării de amintiri.

Consumul de marijuana afectează totodată echilibrul, postura, capacitatea de coordonare și timpul de reacție. Acesta mărește riscul de a suferi de depresie, cu precădere în cazul tinerilor care sunt predispuși la astfel de afecțiuni.

Foto: Hepta

Inchide