Mărturisirea tulburătoare făcută de George Michael înainte de a muri

Mărturisirea tulburătoare făcută de George Michael înainte de a muri
Publicat: 28/12/2016, 12:02

Înainte de a muri, George Michael le-a mărturisit prietenilor săi că nu va mai cânta niciodată live. Cântărețul, care a debutat în trupa Wham!, ar fi pregătit o revenire pe scena muzicală, în 2017, cu un nou album și un documentar despre timpul petrecut în trupa pop.

Însă prietenii săi apropiați destăinuie că George Michael nu se simțea în formă perfectă pentru a reveni în industria muzicală. Superstarul se temea că vocea sa nu era într-o condiție suficient de bună pentru a se prezenta în fața publicului.

O sursă a declarat pentru publicația The Sun: „George era așa de perfecționist și avea standarde atât de înalte în ceea ce privește muzica. Abilitățile sale vocale erau legendare în industria muzicală, dar, din cauza problemelor de sănătate, știa că nu va mai putea păstra nivelul pe care singur și-l impunea”.

„George trebuia să se simtă 100% apt să se prezinte în fața publicului, dacă s-ar fi întors în studio și, din păcate, lui i se părea că nu mai era capabil. Prietenii săi știau că această zi (ziua în care va muri) era de așteptat, dar, probabil, nimeni nu-și închipuia că se va întâmpla atât de repede.”

Cântărețul, faimos pentru hit-ul „Careless Whisper”, plănuia inițial să zguduie lumea muzicală din nou cu albumul intitulat „Listen Without Prejudice 25”, însă revenirea sa a fost amânată pentru martie anul viitor. George Michael anunțase că va face „ultimele retușuri” pentru filmul „Freedom”, ce avea să povestească despre timpul petrecut în formația Wham!. Superstarul dorea ca albumul și filmul să fie lansate în același timp.

George Michael a murit în urma unei posibile insuficiențe cardiace pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani, în reședința sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în sud-estul Marii Britanii, potrivit declarației managerului său.

Presa britanică scrie că superstarul se lupta cu o dependență de heroină de o bună perioadă de timp și că a fost dus la Urgențe în 2016 pentru tratament, după o aparentă supradoză.

Deși era într-o stare de sănătate precară, George a continuat să facă planuri pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și urma să-și petreacă Crăciunul alături de partenerul său, Fadi Fawaz, cel care i-a găsit trupul neînsuflețit, în prima zi de Crăciun.

George Michael îi invitase și pe fosta membră a trupei Wham!, cântăreața Shirlie Holliman, alături de soțul său Martin Kemp și de fiul lor Roman, care este finul de botez al lui Gerge Michael, la o cină pe data de 26 decembrie 2016, informează contactmusic.com.

Într-o declarație oferită înainte de trecerea în neființă a lui George Michael, Roman, finul superstarului, în vârstă de 23 de ani, a afirmat: „Mergem acasă la George de Boxing Day (sărbătoare celebrată a doua zi de Crăciun în Marea Britanie -n.r.). De Crăciun îți poți da seama cine ți-a fost model de urmat în viață. Vorbesc cu George destul de des. Vorbește cu mama în fiecare săptămână. E parte din familia mea, faima nu e așa o mare chestie. Îl cunosc pe George de-o viață.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase