MasterChef. Ce planuri au cei 8 semifinaliști ai show-ului culinar

Simona Pâslaru, Gabi Godeanu, Petru Buiucă, Andreea Moldovan, Alexandru Petricean, Mehrzad Moghazehi, Bogdan Alexandrescu și Mimi Nicolae, care săptămâna viitoare se vor lupta pentru un loc în finala „MasterChef”, vor să își continue studiile în gastronomie sau să își dezvolte propriile afaceri.

Pe 5 și 6 iunie, de la ora 20.30, Pro TV difuzează finala „MasterChef” în două porții generoase de suspans, competiție, surprize nebănuite, dar și mulți invitați, potrivit televiziunii. Seara de marți se va deschide cu o probă de foc în urma căreia se vor alege cei 6 finaliști ai show-ului. Până atunci însă, cei 8 semifinaliști care se vor întrece săptămâna viitoare pentru un loc în finală răspund la întrebarea „ce și-ar dori să facă după terminarea show-ului”.

Simona Pâslaru spune că va continua cursurile de sommelier în Belgia. „Mai am un an din cinci și voi obține diploma. În paralel, mi-am propus să urmez cursuri pentru a obține diploma de bucătar. Pentru a mă perfecționa, voi încerca să lucrez cu bucătari renumiți din regiunea mea, în Belgia. I-am contactat deja și sunt de acord. Bineînțeles că voi lua în considerare și orice alte propuneri. Voi analiza foarte bine tot ceea ce mi se va propune pe viitor și voi lua decizia cea mai bună. Cine știe? Poate voi reveni în România mai repede decât credeam!”, spune Simona Pâslaru.

Gabi Godeanu spune că vrea să își facă propria afacere. „După terminarea acestui show îmi doresc să mă concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care să pregătească cele mai curate și mai proaspete produse din pui, rață, curcan, miel, prepeliță, toate produsele fiind hallal (sfințite)”, spune Gabi Godeanu.

Petru Buiucă vrea ca după acest show să exploreze din ce în ce mai mult domeniul gastronomiei.

„Mi-ar plăcea să pun în practică mai des tot ce am învățat în acest show, dar și cunoștințele acumulate la cursurile de bucătar pe care le-am făcut. Din păcate, până la acest show, nu am avut ocazia să lucrez într-o bucătărie profesionistă, dar după tot ce am trăit la MasterChef mi-ar plăcea foarte mult să experimentez toate senzațiile trăite în această perioadă. Dacă ar fi după mine, aș absorbi toate cărțile scrise pe acest subiect și aș experimenta cu ele! Nu în ultimul rând, mi-aș dori să-mi pot ajuta familia”, spune Petru Buiucă.

Andreea Moldovan își dorește să iasă din confortul bucătăriei sale și să ajungă „în liga profesionistă”. „Acum că am trecut prin experiența frumoasă, dar și dură a concursului, munca în restaurant nu mă mai sperie”, spune Andreea Moldovan.

Alexandru Petricean își dorește să coboare în bucătăria profesionistă și să facă o carieră în acest domeniu. „Am gânduri mari și-mi doresc nespus să fac din această pasiune un mod de viață, o sursă de venit și un nesecat izvor de idei care să revoluționeze bucătăria românească”, spune Alexandru Petricean.

Pentru Mehrzad Moghazehi, totul depinde de ce oferte primește. „Nu știu ce-mi rezervă viitorul și pentru mine sper să fie o surpriză plăcută! Mi-aș dori să lucrez în domeniu și să am de la cine învăța, mi-ar plăcea să am o emisune strict legată de preparate orientale, dar la mine totul depinde de program. În general, vreau să fac în așa fel încât să am cât mai mult timp liber, ca să petrec cât mai mult timp cu fetița mea iubită”, spune Mehrzad Moghazehi.

Lui Bogdan Alexandrescu i-ar plăcea enorm să lucreze în domeniul culinar, să poată să schimbe mentalități. „O să încerc să mă implic în cât mai multe proiecte menite să educe publicul să mănânce sănătos, gustos și să renunțe puțin la mix grill, ceafă de porc și alte ‘românisme'”, spune Bogdan Alexandrescu.

Mimi Nicolae spune că își va continua viața de dinainte, însă i-ar plăcea foarte mult să facă un curs de bucătărie. „Gătitul este pasiunea mea de o viață și mai ales experiența pe care o trăiesc acum la ‘MasterChef’ mă face să cred că aș putea să devin chef într-o bucătărie.

Ceea ce am gătit până acum în bucătăria ‘MasterChef’ îmi dă foarte multă încredere și cred că am un mic avantaj față de concurenți prin faptul că gustul preparatelor mele a fost de cele mai multe ori apreciat de către cei trei chefi”, spune Mimi Nicolae.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Cea mai scumpă mașină din lume. De ce a fost vândută cu 16,7 milioane euro
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune! ”Aveam viața la care visa...
Inchide