MASTERCHEF revine din octombrie la ProTv. Vedetele care intră în competiția culinară

Publicat: 30/09/2013, 16:31
Actualizat: 21/05/2015, 00:44

Show-ul culinar MASTERCHEF revine din octombrie la ProTv. Concurenții din acest nou sezon nu vor fi persoane obișnuite, ci personalități din lumea show-bizz-ului românesc, care vor încerca din 22 octombrie să îi impresioneze pe cei trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

MASTERCHEF – Proba celebrității, de la Pro Tv, reunește în bucătărie vedete pasionate de gătit, care își vor pune la bătaie talentele culinare pentru a câștiga trofeul și titlul de „masterchef”.

Jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să „coacă la foc iute” răbdarea vedetelor intrate în competiția culinară, care vor primi cele mai dificile probe din partea celor trei chefi. Fie că sunt cântăreți, actori, jurnaliști sau oameni de televiziune, vedetele de la MASTERCHEF – Proba celebrității nu vor fi scutite de privirile dure și comentariile acide ale juraților, care vor fi mai exigenți ca niciodată și le vor testa la maximum aptitudinile culinare ale celebrilor concurenți.

Mai ros, regăsiți impresiile pe care concurenții le au cu privire la această competiție.

Laura Cosoi spune că nu are emoții în ceea ce privește această competiție culinară. „Nu știu cât sunt de pricepută, dar sunt destul de inventivă atunci când vine vorba despre rețete. Sunt genul de persoană care întotdeauna adaugă ceva nou unei rețete. Gătesc de cele mai multe ori pentru prieteni și familie și deși gătesc destul de dietetic, la MASTERCHEF voi învăța foarte multe lucruri noi, care cu siguranță îmi vor fi utile în bucătărie”, a spus Laura Cosoi.

Gina Pistol spune despre ea că este destul de pricepută în ale gătitului, mai ales că primul contact cu prepararea mâncării l-a avut încă din copilărie. „Când vreau să-mi impresionez familia sau prietenii cu preparate culinare, să știți că reușesc. Iubesc șofranul și-mi place să-l folosesc destul de des. Apoi, scorțisoara. Am început să gătesc încă de când eram mică. Îmi plăcea să stau pe lângă mama și s-o ajut. Mi se părea ca doar așa sunt un om mare”, a spus Gina Pistol.

Pentru Elena Lasconi participarea la această competiție s-a dovedit una „șocantă”, după cum ea precizează. „Înainte de a păși în bucătăria MASTERCHEF chiar credeam că sunt foarte pricepută la gătit. Asta se datorează în primul rând feedback-ului pe care l-am primit de la cei care au mâncat din bucatele preparate de mine. Dar, mă așteptam să am o revelație la MASTERCHEF despre ce înseamnă cu adevărat să fii chef. Într-o bucătărie de cinci stele nici măcar omleta nu se face așa cum o facem noi acasă. Așa că, vă dați seama că experiența mea la MASTERCHEF a fost în primul rând șocantă. Pur și simplu cei trei chefi mi-au dat cu ‘realitatea în cap” ș chiar mi-a plăcut”, a spus Elena Lasconi.

Pacha Man spune despre el că se pricepe la ale gătitului, dar se pare că jurații nu sunt de aceași părere. „Despre primul meu preparat jurații nu au avut o părere foarte bună, m-au întrebat daca am venit cu un veterinar, deoarece era să sara rața pe ei”, a completat cântărețul.

Alex Dima, corespondentul Știrilor ProTv, spune că a avut multe de învățat de la cei trei jurați ai show-ului. „Dacă intru în bucătărie nu mor de foame. Iar la MASTERCHEF am învățat cum să dau și formă și gust mâncării. Piesa mea de rezistență în bucătărie este mielul în crustă de verdețuri și bulete de piure”, a spus jurnalistul

Octavian Strunilă se laudă că gătește de când se știe. „Am gătit clătite la doar 6 ani. Nu știu cât sunt de priceput, dar sunt insistent. Folosesc foarte des busuiocul și usturoiul pentru că îmi plac creveții și merg foarte bine în sosuri de usturoi și busuioc”, precizează actorul.

Șerban Copoț spune că nu îi plac rețetele foarte sofisticate. Acesta menționează că atunci când vine vorga de gătit preferă să meargă pe instict și improvizație. „Sunt bucătar-duminicar, cu o mâna de rețete în buzunar: le numeri pe degete. Pentru mine, MASTERCHEF va fi o experiență care îmi va îmbogăți paleta de cunoștințe în domeniul culinar”, spune cântărețul cunoscut publicului sub numele de Hienă

Ioan Isaiu nu are o părere prea bună despre el atunci când vine vorba despre abilitățile sale în ale gătitului, „dar îmi place să gătesc, în general, pentru prieteni și familie”. „Am învățat diferite rețete, mai ales cele asiatice, asta pentru că sunt un gurmand notoriu. Sunt înnebunit după orezul prăjit. Îl prepar de obicei cu carne de pui și legume diverse”, a mărturisit actorul.

Gemenele de la Cheeky Girls vor intra și ele în competiția culinară MASTERCHEF. Monica Irimia spune că îi place să gătească în timpul liver, în timp ce Gabriela Irimia spune că intră în bucătăria atunci când are diferite evenimente importante în viața sa, dar și pentru a-și impresiona iubitul. „Cel mai des folosesc ardei iute sau semințe de chilli. Ador mâncarea cu puțina aromă iute și folosesc mai puțin sare sau piper”, și-a dezvăluit câteva secrete în ale gătitului Monica.

Gabriela ia foarte în serios acest concurs. „Am un caracter foarte ambițios, sunt o perfecționistă și am folosit această oportunitate, concursul MASTERCHEF, pentru a ma descoperi pe mine însămi și a vedea dacă am sau nu talent pentru arta culinară”, a spus Gabriela.

Carmen Șerban ia participarea la MASTERCHEF ca pe o nouă experiență de viață, care a scos-o din ritmul cotidian. „N-am pretins niciodată că aș fi un as în materie de gătit și arta culinară, însa mă descurc foarte bine, zic eu, la preparat mâncăruri tradiționale românești”, a menționat cântăreața de muzică de petrecere.

Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele de Jojo, spune că atunci când gătește pune mult suflet, lucru considerat de actriță esențial. „Toți oamenii din viața mea cărora le-am gătit au fost mereu mulțumiți și mâncarea mea e mereu apreciată. La MASTERCHEF a trebuit să gătim la un nivel superior din toate punctele de vedere. Ce mă bucură foarte tare e că simt că mi-am depășit încă o dată limitele și am învățat experimentând ce înseamnă să pregătești o farfurie de MASTERCHEF. Privind competiția înainte de a participa părea mai simplu. Nu a fost ușor, însă a fost o experiență fabuloasă din toate punctele de vedere”, a precizat Jojo.

Adrian Daminescu spune despre el că este „cel mai bun bucătar dintre cântăreți și cel mai bun cântăreț dintre bucătari”. „Datorită experienței mele, călătorind prin toată lumea, am descoperit condimente care încă nu sunt cunoscute pe piața românească. Le folosesc la rețete originale sau le combin în funcție de importanța gustului pe care vreau să-l implementez mâncării respective”, a menționat cântărețul.

Deși poate părea surprinzător, Don Baxter este pasionat de gătit, iar din această toamnă telespectatorii ProTv vor descoperi cât de talentat este în ceea ce privește arta culinară.

Cătălin Josan nu are talent doar în muzică, ci și în bucătărie, iar la MASTERCHEF – Proba celebrității va încerca să demonstreze că merită nu numai șorțul MASTERCHEF, ci și laudele juraților.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Ies la lumină noi detalii în cazul fetiței și bătrânei din Călărași, care ar fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb