MEN IN BLACK 3 / BĂRBAȚI ÎN NEGRU 3, pe primul loc în box office-ul american – TRAILER

MEN IN BLACK 3 / BĂRBAȚI ÎN NEGRU 3, pe primul loc în box office-ul american - TRAILER
Publicat: 28/05/2012, 10:54
Actualizat: 29/05/2012, 13:05

„Bărbați în negru 3/ Men in Black III” i-a detronat pe super-eroii din „The Avengers” și a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Această comedie SF, regizată de Barry Sonnenfeld și cu Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson și Josh Brolin în distribuție, a obținut încasări de 55 milioane de dolari în primul weekend de proiecții.

Lungmetrajul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”, regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story”, a pierdut poziția de lider și a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 36,9 milioane de dolari în cel de-al patrulea weekend de exploatare.

Pe locul al treilea în box office-ul nord-american a coborât filmul de acțiune „Battleship”, în care pușcașii marini americani luptă împotriva unei invazii extraterestre. Această peliculă SF, care îi are în distribuție, printre alții, pe cântăreața Rihanna și actorii Alexander SkarsgÃ¥rd și Liam Neeson, a obținut încasări de 10,8 milioane de dolari.

„The Dictator”, o comedie cu accente satirice și rocambolești în care Sacha Baron Cohen caricaturizează rolul unui dictator, a coborât o poziție și a ajuns pe locul al patrulea, cu încasări de 9,6 milioane de dolari.

Filmul horror „Jurnalul terorii/ Chernobyl Diaries”, o peliculă despre câțiva turiști care se aventurează în orașul abandonat Pripyat, aflat foarte aproape de o centrală nucleară, și care descoperă că nu sunt singuri acolo, a debutat pe locul al cincilea cu încasări de 8 milioane de dolari.

Pe locul al șaselea a coborât comedia SF „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, cu actorul Johnny Depp în rolul principal, transformat de această dată într-un vampir celebru, eliberat dintr-o greșeală din mormântul său și care descoperă o lume total transformată față de cea pe care o cunoștea. Această peliculă a generat încasări de 7,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Ce înseamnă să fii părinte/ What to Expect When You’re Expecting”, ce prezintă povestea a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinți, a coborât două poziții până pe locul al șaptelea în box office-ul nord-american. Avându-i în distribuție pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid și Matthew Morrison, această peliculă a avut încasări de 7,2 milioane de dolari în al doilea său weekend de proiecții.

Comedia „Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, a pierdut două poziții față de săptămâna trecută și a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari. Având în distribuție trei actori excepționali – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy -, filmul prezintă aventurile unor pensionari britanici care decid să se retragă la bătrânețe într-un hotel exotic din India, care arată mult mai bine în broșurile publicitare decât în realitate.

Lungmetrajul SF „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, produs de Lionsgate, care a ocupat la debut primul loc în box office-ul nord-american timp de patru săptămâni consecutiv, a coborât două poziții și a ajuns pe locul al nouălea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia „Think Like a Man” a coborât două locuri față de weekendul trecut și încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,4 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care Dan Vîlceanu îl mușcă de nas și îl agresează pe Florin Roman...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin...
Breaking news despre Florin Piersic!
„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Vehiculul militar UNICAT, vândut pe OLX. Are accesorii de BMW Seria 3 E46
Curtea Penală Internaţională solicită mandate de arestare pentru premierul Netanyahu şi Yahya Sinwar - liderul...
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Robotul moale care imită picioarele păianjenilor
×