Mesajul transmis de Johnny Depp după vizita în România

Mesajul transmis de Johnny Depp după vizita în România
Publicat: 09/06/2016, 10:32
Actualizat: 24/02/2017, 15:03

Deși anumite surse au declarat pentru People că Johnny Depp este instabil emoțional și se află în mijlocul acuzațiilor de violență domestică făcute public de Amber Heard, Johnny Depp și-a încheiat turneul său european cu un concert de răsunet.

Actorul și cântărețul de la The Hollywood Vampires a cântat la Romexpo, luni, 6 iunie, în cadrul concertului final al turneului european al trupei susținut la București, restul turneului fiind pregătit pentru această vară în mai multe state din SUA.

„Johnny a fost extrem de în elementul său”, a declarat o sursă pentru People. „Backing-ul său vocal a fost bun și a interacționat cu publicul mult. Părea să se simtă de minune”.

Depp, în vârstă de 52 de ani, și-a exprimat mulțumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci și cu accesorii, actorul mulțumind de multe ori publicului în engleză și exprimând că îi iubește pe fani. Johnny Depp a părut mulțumit de-a lungul întregului concert, a zâmbit și a aruncat publicului una din eșarfele sale și mai multe pene de chitară.

Echipa The Hollywood Vampires l-a surprins pe Depp cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie. Nu doar Alice Cooper și Joe Perry au fost în preajma vedetei, ci și regizorul Tim Burton. „Tim Burton s-a aflat de-o parte a scenei și se vedea cât de mult i-a plăcut reprezentația. Era atât de implicat în muzică, dând din cap”, a declarat o sursă pentru People, exprimând că regizorul premiat cu un Glob de Aur a filmat un motaj video al trupei la Castelul Bran. Montajul va fi prezentat în timpul concertelor trupei, între 1 și 17 iulie.

După spectacol, Depp și membrii trupei au fost zăriți petrecând la ultimul etaj al hotelului unde erau cazați, locul fiind împânzit de gărzi de corp.

În timp ce Depp a fost ocupat cu călătoriile și turneul, soția sa cu care se află în curs de divorț, Amber Heard, s-a consultat cu firma de avocatură a avocatei feministe de renume Gloria Allred, Allred Maroko Goldberg. Actrița a avut „o întâlnire de patru ore cu firma din Los Angeles vineri”, potrivit unei surse citată de People.

Reprezentanții lui Depp nu au răspuns solicitării revistei People de a comenta cu privire la noile imagini făcute publice de Amber Heard în care aceasta apare cu alte vânătăi care ar rezulta din posibilele violențe comise de actor asupra soției sale.

Pe de altă parte, avocata lui Depp, Laura Wasser a susținut în instanță că Heard „încearcă să-și asigure beneficii financiare premature invocând violența domestică.”

Azi este ziua de naștere a lui Johnny Depp

Johnny Depp este din Kentucky, din 9 iunie 1963. Îl știm din „Pirații din Caraibe”. A iubit vedete, s-a drogat dincolo de depresie, a strălucit în filme dark. Acum câteva zile, cel mai mare star dela Hollywood a predat bucureștenilor lecția modestiei.

În buletin îl cheamă John Christopher Depp II, fiindcă primul John Depp este tatăl său din Owensboro-Kentucky. Părinții, John și Betty Sue Depp, erau inginer și chelneriță. Johnny recunoaște că de mic părinții îl credeau cam bătut în cap: „Cred că părinții mei au crezut că am avut sindromul Tourette.” Copilăria lui Johnny a fost una navigantă, tot umbla cu cortul, dat fiind lipsa de slujbă a tatălui. Când se așezau undeva Johnny se încuia în cameră, cânta la chitară, fuma, se droga cu ce prindea și se juca de-a sinuciderea din cauza certurilor din familie.

Actoria

În 1983, la 20 de ani, Johnny s-a căsătorit cu Lori Allison, de 25 de ani. Ea era make-up artist, iar Depp vindea pixuri pentru o firmă de telemarketing. Lori îl revede pe fostul ei iubit, actorul Nicolas Cage. Cage vede că Depp are față de actor și-l bagă în branșă. După roluri mici, prinde groaza pe Elm Street (1984). În 1985, Depp o rupe cu Allison și se iubește cu actrița Sherilyn Fenn, filmând Dummies.

Actorie învață Depp serios, mai întâi în clasele de la Studio Loft din Los Angeles, și apoi cu un profesor. Și-a plătit lecțiile, când i-a ținut locul actorului Jeff Yagher într-un serial Jump Street.

Succes: fete, bani și filme

1990, cu Cry-Baby (1990) dă lovitura. Urmează fantezia lui Tim Burton, Edward Scissorhands. Încasări de 54 milioane $. Și dragostea cu Winona Ryder. Depp și-a tatuat „Winona Forever”pe brațul drept, dar totul a durat până în 1993, părinții lui Ryder interzicând căsătoria cu nebunul Johnny.

În 1993, Depp și doi prieteni de-ai lui și-au cumparat Viper Club, cel mai tare loc din L.A. Dar, tragedie! Unul River Phoenix și-a tras-o în venă până când a trecut dincolo. Nici Depp n-a dus-o mai bine. Spirelele îl scoteau-băgau într-o depresie profundă. Fantezie și realitate, iubirea lui a fost atunci fotomodelul Kate Moss. Depp si Moss pasionali și imprevizibili. Iar, era un sălbatic.

În 1994, Depp a făcut din nou echipă cu Burton în filmul biografic Ed Wood. „A furat” o nominalizare la Globul de Aur. In 2004, Depp a obținut iar o nominalizare la Oscar pentru Jack Sparrow din Pirații din Caraibe. Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street, din 2007 îi aduce Globul de Aur.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanți actori din generația sa, alături de George Clooney și Brad Pitt. Artist versatil și extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simțit în largul lui atât în producțiile hollywoodiene – mai ales în franciza „Pirații din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” -, cât și în producții independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom”, dar și în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – „Edward Mâini-de-foarfece”, „Legenda călărețului fără cap/ Sleepy Hollow”, „Mireasa moartă/ Corpse Bride”, „Alice în Țara Minunilor” și „Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Deși a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reușit până în prezent să obțină nicio distincție din partea Academiei Americane de Film. Totuși, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Meteorologii anunță că va fi vreme frumoasă în ultima lună de primăvară