Michael Douglas și Matt Damon au probleme cu noul lor film. „Nimeni nu vrea să îl facă”

Michael Douglas și Matt Damon au probleme cu noul lor film. Nimeni nu vrea să îl facă
Publicat: 08/01/2013, 14:19
Actualizat: 20/05/2015, 10:11

Regizorul filmului „Behind The Candelabra”, Steven Soderbergh, a dezvăluit că mai multe studiouri s-au arătat foarte sceptice cu privire la noua sa producție, scrie Huffington Post.

Soderbergh a povestit că a întâmpinat obstacole numeroase în realizarea filmului, din cauză că acesta ar conține prea multe referințe homosexuale și scene explicite.

„Nimeni nu vrea să îl facă. (…)Am mers în tot orașul. (…) Studiourile nu știau cum să îl vândă. Cu toții erau speriați”, a arătat regizorul.

„Behind The Candelabra” prezintă unul dintre cele mai mari scandaluri în care pianistul american Liberace a fost implicat în ultimii ani de viață. Șoferul său Scott Thorsen l-a dat în judecată pentru 113 miliarde de dolari și a dezvăluit relația amoroasă pe care o avea de aproximativ șase ani cu pianistul.

În rolurile principale au fost distribuiți Michael Douglas (Liberace) și Matt Damon (Scott). În ciuda controverselor, cei doi s-au arătat foarte receptivi și încântați de povestea de dragoste dintre Liberace și Scott.

„Acești doi bărbați au fost foarte îndrăgostiți și au avut o relație reală – o căsnicie – cu mult timp înainte să apără căsătoriile între homosexuali”, a spus Damon. „Scenariul este frumos și narativ. Conversațiile lor în timp ce se îmbrăcau sau se dezbrăcau, aveau o mică ceartă sau se pregăteau de culcare? Asta există în fiecare mariaj.”, a adăugat actorul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase