Michael Jackson știa cine este tatăl primilor doi copii ai săi

Michael Jackson știa cine este tatăl primilor doi copii ai săi
Publicat: 25/06/2013, 16:22
Actualizat: 28/07/2014, 17:27

Jason Pfeiffer, despre care se spune că a fost un prieten apropiat al „regelui muzicii pop”, afirmă că Michael Jackson i-a făcut această mărturisire cu doar câteva luni înainte de a muri, în urmă cu exact patru ani, pe 25 iunie 2009.

Zvonurile potrivit cărora Mark Lester este tatăl biologic al copiilor megastarului circulă de mai multă vreme în presa internațională.

Jason Pfeiffer mai spune că Michael Jackson a dorit ca Debbie Rowe, mama lui Prince și a lui Paris, să nu se implice în viețile acestora, spunând că el era „mama și tatăl” copiilor săi.

„Într-o zi, când vorbeam despre copiii lui și despre Debbie Rowe, mi-a spus că Mark era tatăl biologic al copiilor”, a declarat Jason Pfeiffer pentru Sunday Mirror.

„Michael simțea că Mark era unul dintre prietenii lui apropiați. A spus că era un actor mare și un om foarte bun la suflet. A menționat că a apelat la mai mulți donatori de spermă și a decis să îl aleagă pe Mark”, a adăugat el.

Debbie Rowe este mama primilor doi copii ai cântărețului Michael Jackson, iar cel de-al treilea, supranumit „Blanket”, s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.

Pfeiffer afirmă că Michael Jackson i-ar fi făcut acele dezvăluiri în timpul unei programări la clinica medicului dermatolog Arnold Klein din Beverly Hills, în 2009.

El crede că megastarul i-a făcut acea dezvăluire cu un anumit scop, întrucât acesta a murit la doar patru luni după aceea, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic care i-a fost administrat de fostul său medic personal, Conrad Murray. Pfeiffer crede că Michael Jackson și-ar fi dorit ca Mark Lester să se implice mai mult în viețile copiilor săi.

La rândul său, Mark Lester a vorbit despre posibilitatea ca el să fie tatăl biologic al copiilor lui Michael Jackson, dezvăluind că acesta l-a rugat să doneze spermă pentru a-l ajuta să devină tată. În prezent în vârstă de 54 de ani, Mark Lester a vorbit într-un interviu despre recenta tentativă de sinucidere a lui Paris Jackson, transmițându-i fiicei adolescente a megastarului propunerea de a veni să locuiască alături de el în Marea Britanie.

„Ar fi ca o gură de aer proaspăt pentru ea… o schimbare de decor, și-ar petrece timpul alături de persoane care nu o vor idolatriza pentru faptul că este Paris Jackson, ci doar pentru copilul care este. În plus, ea chiar are nevoie de prieteni adevărați”, a spus Mark Lester.

Paris Jackson se află acum în convalescență după tentativa de sinucidere din 5 iunie, iar Mark Lester spune că este dispus să facă un test ADN pentru a-și dovedi paternitatea.

„Nu aș face un test ADN fără permisiunea copiilor, dar atunci când ei vor deveni majori – și acea dată nu este deloc îndepărtată – și vor dori ca eu să fac acel test, atunci îl voi face. Depinde de ei. Nu vreau să le spun ce trebuie să facă. Vreau doar să reiau legătura cu ei și să fiu nașul lor de botez, așa cum a dorit Michael”, a spus Mark Lester.

„Fiica mea Olivia, care are 18 ani, seamănă cu Paris. Oamenii mi-au arătat mai multe asemănări între mine, când eram tânăr, și Prince Michael”, a adăugat el.

Mark Lester a devenit celebru la vârsta de opt ani când a interpretat rolul principal în musicalul „Oliver!”. S-a împrietenit cu Michael Jackson, la Londra, în 1978, pe vremea când cântărețul american susținea o serie de concerte alături de grupul Jackson 5.

În 1995, la puțin timp după nașterea celui de-al treilea copil al lui Lester, Michael Jackson a abordat subiectul fertilității într-o conversație cu acesta. „Îmi amintesc că Michael m-a sunat și mi-a spus: «Nu ai probleme cu fertilitatea, nu-i așa?» Era pe jumătate o glumă, așa că i-am răspuns și eu tot cu o glumă: «E suficient doar să mă uit la ea și rămâne imediat însărcinată»”.

„După acele glume, m-a întrebat: «Vrei să mă ajuți cu problema asta?». Inițial am crezut că voia ca eu să fac sex cu fosta lui soție Debbie Rowe și i-am spus: «Nu cred»”.

Mark Lester, care a devenit specialist în tratarea osteopatiei, locuiește în stațiunea balneară Cheltenham din Marea Britanie alături de cea de-a doua soție și de cei patru copii ai săi din prima căsătorie.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael și Prince Michael II, cunoscut și ca „Blanket” -, conform dorinței starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absența acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoții săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o stațiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Katherine Jackson este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproșează că a dat dovadă de neglijență atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grijă de sănătatea lui Michael Jackson.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale