Mircea Badea: „Cine se ia de CTP are de-a face cu mine”. Ce l-a făcut pe prezentatorul TV să-l „reevalueze” pe Cristian Tudor Popescu. VIDEO

Mircea Badea: „Cine se ia de CTP are de-a face cu mine. Ce l-a făcut pe prezentatorul TV să-l „reevalueze pe Cristian Tudor Popescu. VIDEO
Publicat: 26/04/2013, 15:14
Actualizat: 29/07/2014, 20:57

Mircea Badea a comentat, în emisiunea de joi seară, prestația senior editorului gândul, Cristian Tudor Popescu, care l-a imitat pe reprezentantul României la Eurovision.

„Băi, prieteni, când am auzit astăzi faza cu CTP-ul, l-am reevaluat. Cine se ia de CTP-ul are de-a face cu mine”, a comentat Badea, după care a pus înregistrarea în care Cristian Tudor Popescu cântă refrenul piesei „It’s my life” a lui Cezar Ouatu.

În timp ce asculta, Mircea Badea a izbucnit în râs. „Băi, prieteni, deci voi l-ați auzit? Așa ceva nu există, ceva mai tare de atât nu poate exista. Am crezut că mor. Am râs, am râs, am râs până am obosit, acum am transpirat. Cum, cum? Și îl mai dădeam o dată pe CTP-ul”, a comentat Badea printre hohote de râs.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase