Gandul
08.10.2019
Magazin

Mircea Badea, înainte de moțiune: „Îmi doresc să cadă acest guvern! Vreau să fie premier Sică Mandolină!”

Mircea Badea, înainte de moțiune: „Îmi doresc să cadă acest guvern! Vreau să fie premier Sică Mandolină!”
Mircea Badea a declarat că Guvernul Dăncilă trebuie să plece și a mizat pe „Sică Mandolină" în funcția de premier, nimeni altul decât liderul PNL Ludovic Orban.

Mircea Badea a spus la „Sinteza Zilei” că vrea ca Guvernul Dăncilă să pice, în urma moțiunii de cenzură.

„Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost. Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari. Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a explicat jurnalistul.

Pentru Badea, Ludovic Orban reprezintă o variantă pentru funcția de premier, deși afirmațiile au fost făcute cu oarecare tentă ironică.

„Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino”. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă și să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”.

 

Inchide