Mogulul Pat Robertson avertizează: „Sfârșitul lumii ar putea fi săptămâna viitoare. Rugați-vă la Dumnezeu!”

Mogulul Pat Robertson avertizează: „Sfârșitul lumii ar putea fi săptămâna viitoare. Rugați-vă la Dumnezeu!”
Avertisment de ultimă oră: "Rugați-vă la Dumnezeu. Săptămâna viitoare ar putea veni sfârșitul lumii!"

NASA urmează să anunțe că Pământul a fost lovit de un număr mai mare de asteroizi decât cel previzionat, informează Huffington Post.

Acum, mogulul american Pat Robertson susține că una dintre aceste roci ar putea confirma profeția „sfârșitului lumii”, așa cum a prezis în cartea sa din 1995 („The end of the age„, ficțiune).

„Vorbește despre un asteroid care va lovi Pământul. Nu văd ce altceva îndeplinește cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decât lovitura unui asteroid. Nu știu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna și soarele să nu mai lumineze”, a pus Paterson.

Cu toate că susține că planeta Jupiter ne ferește de rocile mai mari, mogulul media atenționează că într-una dintre aceste zile, un asteroid o să ne lovească puternic. „Pregătiți-vă și rugați-vă la Dumnezeu”, a avertizat el, într-un videoclip postat pe internet. „Ar putea fi săptămâna viitoare sau într-o mie de ani de acum încolo, dar vrem să fim pregătiți indiferent când va veni timpul”, a adăugat Paterson.

Inchide