Monica Bellucci surprinde: Sexul frecvent și legumele proaspete, cheia unei vieți sănătoase

Monica Bellucci surprinde: Sexul frecvent și legumele proaspete, cheia unei vieți sănătoase
Publicat: 20/10/2015, 19:24
Actualizat: 26/10/2016, 09:04

Vedeta italiană, care va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în „Spectre”, următorul film din franciza „James Bond”, spune că nu este de acord cu necesitatea adoptării unei diete stricte și a unui program epuizant de exerciții fizice pentru a rămâne în formă.

„Nu sunt o persoană care se trezește la 06.00 dimineața pentru a merge la sala de antrenament. Așadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria «James Bond», n.r.) și asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile și pastele, un pahar de vin bun și, ocazional, câte o țigaretă”, a spus Monica Bellucci.

„Sfatul meu este următorul: mâncați sănătos, beți moderat, faceți sex frecvent și râdeți mult. Restul vine de la sine”, a adăugat actrița italiană.

Artista, în vârstă de 51 de ani, care are două fiice – Leonie și Deva – cu soțul ei, actorul francez Vincent Cassel, de care s-a separat în august 2013, celebră atât pentru silueta ei cu forme voluptuoase, cât și pentru talentul ei actoricesc, spune că nu va mai juca în scene nud.

„Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur – dar asta nu înseamnă că eu aș considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriță, așadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri”, a declarat Monica Bellucci pentru revista Stella, un supliment publicat de Sunday Telegraph.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe europene. Inițial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriță în 1990, în producții de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul „Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din „L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în „Malena” (2000), „Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), „Frăția lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), „Patimile lui Hristos/ The Passion of the Christ” (2004), trilogia „Matrix”, dar și în șocantul „Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de Vincent Cassel.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase