Moștenirea neașteptată lăsată de George Michael

Moștenirea neașteptată lăsată de George Michael
Publicat: 29/12/2016, 15:26

George Michael pregătea un sequel pentru albumul pe care l-a lansat în 1990, intitulat „Listen Without Prejudice Vol 1”, deși multe dintre piesele ce urmau să figureze pe volumul 2 al albumului apăruseră deja pe albumul „Red Hot + Dance”.

Pe de altă parte, superstarul lucrase deja pentru un album cu titlul „Trojan Souls” la începutul anilor ’90, pe care urmau să apară piese realizate în colaborare cu artiști precum Stevie Wonder, Elton John, Sade, Seal, Bryan Ferry și Janet Jackson. Acest album nu a fost niciodată finalizat, deși mai multe dintre piese care erau aparent programate să apară pe album au fost publicate fără acordul artistului în spațiul online.

Publicația The Daily Mirror relatează că artistul avea în pregătire alte două albume, aproape finalizate, unul cu titlul provizoriu „Extended Plaything” și altul tot cu un titlu provizoriu, „White Light”, care este, de asemenea, titlul unei melodii pe care George Michael a lansat-o în 2012.

Compozitorul și cântărețul George Michael s-a stins din viață în reședința sa din Oxfordshire, pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase