Motivul pentru care o adolescentă din SUA nu a fost lăsată să participe la balul de absolvire al liceului

Motivul pentru care o adolescentă din SUA nu a fost lăsată să participe la balul de absolvire al liceului
Publicat: 05/06/2013, 17:12
Actualizat: 29/07/2014, 18:18

Brittany Minder, o adolescentă din Washington, SUA, susține nu a fost lăsată să participe la balul de absolvire a liceului pe motiv că avea sânii prea mari. The Sun notează că petrecerea de final de liceu era un eveniment atât de important pentru tânără, încât a petrecut luni întregi în căutarea rochiei perfecte.

Foto: The Sun

În momentul în care a ajuns la petrecere, adolescenta, în vârstă de 18 ani, povestește că angajații clubului au refuzat să o lase să intre deoarece avea o ținută prea decoltată, care îi scotea în evidență bustul. Cotidianul britanic mai scrie că regulamentul școlii prevedea interzicerea ținutelor indecente, chiar și pentru balul de absolvire.

Foto: The Sun

Tânăra spune că regulile impuse nu sunt corecte, mai ales că îi este foarte greu să își mascheze bustul proeminent. Mai mult, aceasta susține că a fost tratată incorect și că nu merită să pațească așa ceva. „Am sânii mari și îmi este greu sa îi ascund, de aceea am purtat acea ținută decoltată. Nu am ce face”, a declarat tânăra.

FOTO: The Sun // Părinții Brittany Minder, tânăra care a a fost dată afară de la balul de absolvire a liceului, pe motiv că avea sânii prea mari

Părinții elevei s-au declarat și ei revoltați de tratamentul la care a fost supusă fata lor. „Nicio o femeie nu arată la fel și nu poți compara o minge de golf cu un grapefruit. Pur și simplu nu se poate”, a afirmat mama lui Brittany.

Cotidianul britanic mai scrie că în cele din urmă angajații clubului au lăsat-o să intre, după ce și-a acoperit decolteul cu o eșarfă, dar aceasta a plecat după numai jumătate de oră.

„Mi pierit tot cheful. Nu mai avea niciun chef să stau acolo după modul în care am fost tratata. Nu mă simțeam confortabil. Mi-au distrus una dintre cele mai importante seri din viața mea și nu voi mai putea retrăi acea experiență”, a mai spus Brittany Minder.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase