MUZICA, SATIRA și CULTURA dau startul petrecerilor la Carnavalul DIAVOLULUI

Redactor:
Razvan Tupa
MUZICA, SATIRA și CULTURA dau startul petrecerilor la Carnavalul DIAVOLULUI
Video. Columbienii profită de ultimele zile ale Carnavalului Diavolului de la Riosucio. Vezi ce se întâmplă cu populația micul oraș în timpul manifestărilor

Carnavalul se ține o dată la doi ani și durează șase zile, iar startul petrecerii este dat în prima zi de vineri din an, informează El Tiempo.

Ediția 2019 a manifestării se încheie miercuri. Autoritățile au anunțat că străzile micului oraș (care, în mod normal nu are mai mult de 50.000 de locuitori) sunt pregătite să primească 110.000 de vizitatori.

„Participanții s-au pregătit luni întregi pentru ca acest spectacol colorat să păstreze cea mai importantă parte a petrecerilor noastre, care sunt scrisorile de la Matachines. Aceste versuri sunt esența Carnavalului, proclamațiile satirice cu privire la situația recentă a municipiului, a țării, a criticilor politice, religioase sau sociale sunt semnificația acestei sărbători și pentru care organizatorii lucrează zi și noapte”, a spus președintele Carnavalului Diavolului.

Carnavalul Diavolului marchează înțelegerea dintre două sate care au fost în tabere opuse în timpul perioadei coloniale. Real de Mines din Quiebralomo și Nuestra Señora de La Montaña treceau printr-o perioadă foarte tensionată și nu au încetat confruntările decât după ce doi preoți catolici i-au amenințat pe localnici că vor fi condamnați veșnic dacă nu renunță la violențe.
 
Foto: PatrimonioInmaterial/ Twitter

 

Inchide