Neti Sandu: În 2013, tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă

Neti Sandu: În 2013, tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă
Publicat: 10/12/2012, 17:38
Actualizat: 26/03/2019, 07:24

Neti Sandu vorbește, într-un interviu acordat ProTV Magazin, despre zodiile norocoase în 2013, precizând că tuturor le va fi bine, indiferent dacă sunt sau nu zodie de apă, iar din iunie 2013 până în iulie 2014 va fi anul norocos al Racului, informează Mediafax.

De 17 ani, telespectatorii Pro TV s-au obișnuit ca, în fiecare dimineață, Neti Sandu să le spună ce prezic astrele.

Citește previziunile complete ale zodiei tale pentru anul 2013 în noul număr PRO TV Magazin care poate fi achiziționat de luni de la chioșcurile de ziare din țară.

Despre zodiile norocoase din 2013, Neti Sandu spune: „Avem un Jupiter în sfera comunicării până în iunie. Încă din februarie se deblochează traseul norocos pe această zonă și trebuie dezvoltată comunicarea pe toate nivelurile. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Racului din iunie 2013 și face un triunghi echilateral, care înseamnă armonie în semnele de apă, adică Rac, Scorpion și Pești. Tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă, însă din iunie 2013 până în iulie 2014 este anul norocos al Racului și al celor cu ascendent în Rac”.

Potrivit acesteia, din iunie 2012 până în iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alături de celelalte două semne de Aer, respectiv Balanță și Vărsătorul, precum și Săgetătorul, aflat în opoziție cu Gemenii, la care se adaugă Leul și Berbecul. „Să nu uităm de cei care au ascendentul în aceste zodii – conjunctura este una favorabilă și pentru ei. Din iunie 2013 până în iulie 2014, Jupiter intră în Rac și premianții zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul și Peștii, precum și Capricornul, semnul opus Racului, Fecioară și Taurul. Bineînțeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi și ei la fel de norocoși”, explică Neti Sandu.

Întrebată cum s-a apucat de „citit în stele”, Neti Sandu a spus: „M-am apucat de curiozitate după revoluție, voiam să fac ceva nou și să profit de libertate. Inițial am vrut să aflu despre ce este vorba și, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast și de fascinant încât m-am apucat de studiat de parcă intrasem la facultate. Acasă am cărți, cursuri și efemeride, care sunt niște tabele cu pozițiile planetelor. După efemeride îmi fac hărțile, nu le scot de pe internet, iar ca să fac prognoza pe un an, fac 12 hărți, adică iau pozițiile planetelor din tabel și le așez pe hartă ca să văd care pe unde merg. Fiecare planetă se deplasează în alt ritm și în funcție de mersul lor se creează niște unghiuri pe boltă, care ne dau nouă pe Pământ anumite evenimente. Este foarte important să urmăresc hartă ca să pot spune ce se va întâmpla, deși am o experiență destul de vastă, am nevoie de aceste tabele pentru o mai mare precizie”.

FOTO: PRO TV Magazin

Neti Sandu spune însă că nu își planifică viața după horoscop. „Nici măcar eu nu am pretenția să spun cu precizie ce voi face, știu ce aș putea să fac, dar oare sunt în stare? După atâția ani mi se mai reproșează că prognoza nu a coincis întotdeauna cu realitatea, însă oamenii trebuie să înțeleagă faptul că una este conjunctura ofertantă și alta este ce sunt eu capabil să fac. Atunci când o zi este bună, toți putem să facem un anumit lucru, dar nu toți suntem în stare din cauza blocajelor pe care ni le creăm singuri la nivel mental. Dacă le-am depăși, am putea profita de conjunctura benefică”, spune Neti.

De 17 ani, Neti Sandu își consolidează cariera TV, precizând că secretul succesului său constă în faptul că apare zilnic. „Sunt serioasă și conștiincioasă, sunt destul de diferite categoriile celor care mă preferă. Faptul că ești tot timpul acolo îți conferă o anumită credibilitate. Constanță și faptul că am apărut încă de la început, când nu existau prea multe modele de genul acesta, ar fi secretul meu”, spune ea.

Pe de altă parte, Neti Sandu spune că cel mai spectaculos lucru care i s-a întâmplat în viață este faptul că a reușit să se autodepășească. „Acesta e cel mai spectaculos lucru. Să descoperi că poți să faci lucruri de nebănuit – aici e miracolul. Comorile le caut în mine”, spune Neti.

Vorbind despre timpul liber, Neti Sandu mărtuisește că îi place să se plimbe, să se vădă cu persoanele apropiate, să iasă cu prietenii la masă și să meargă în excursii.

Lui Neti Sandu îi place foarte mult și să gătească. „Mi se pare o artă, dar nu am timp să gătesc. Mi-ar plăcea să urmez o școală de gătit ca să învăț să gătesc bine. Sunt de părere că cei cărora le place să gătească, le place să se bucure de viață”, mai spune ea.

Neti Sandu mai precizează că îi place să asculte muzică rock, iar dintre filme, le preferă pe cele de acțiune și pe cele psihologice.

Pe de altă parte, Neti Sandu spune că își va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, în București. „Rămânem în București pentru că nepoții mei sunt sportivi și au antrenamente până în ultima clipă, așa că nu putem să-i pedepsim să rămână singuri acasă, întotdeauna suntem împreună de sărbători”, mai spune ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală