Nimeni nu credea că va reuși, dar o femeie de 70 de ani le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă: Participă la competiții de bodybuilding – FOTO / VIDEO

Redactor:
Gandul
O femeie în vârstă de 70 de ani care fusese diagnosticată cu artrită, a învins toate obstacolele impuse de boală pentru a concura în continuare la competițiile de bodybuilding chiar dacă doctorii i-au recomandat să nu mai ridice greutăți .
Rebecca Woody, din Missouri, a fost crescută de tatăl ei, un fanatic al fitnesului, care era antrenor la un centru comunitar local. Antrenoarea personală a fost diagnosticat în 1982 cu o afecțiune care influențează pe termen lung viața unei persoane – artrită reumatică – care se manifestă prin durere, umflături și rigiditate la nivelul încheieturilor.

Doctorul i-a spus că din cauza afecțiunii nu va mai putea participa la competițiile de bodybuilding și a sfătuit-o să nu mai ridice greutăți, totuși, aceasta a fost determinată să le arate tuturor că se poate.

Pasiunea pentru sport a determinat-o să ridice greutăți în continuare și să se antreneze. În jurul vârstei de 30 de ani a pătruns în lunea fitnesului pentru a slăbi câteva kilograme „puse” pe parcusul sarcinii cu cel de-al treilea copil.

În 1990 a obținut primul loc la competiția națională de fitness și de atunci a participat la 39 de concursuri, dintre care 7 naționale.

În aprilie 2019, a concurat la o competiție de bodybuilding pentru categoria de peste 35 de ani, ea fiind cea mai în vârstă. Dar, în ciuda tuturor așteptărilor, a obținut locul I la bodybuilding și locul II la categoria fizic.

Aceasta povestește că pasiunea ei pentru fitnes i-a îmbunățit și relația cu soțul.

Rebecca povestește că sportul chiar a ajutat-o să își amelioreze simptomele bolii, relatează The Cut.com.

Foto: Facebook / Rebecca L Woody

 

 

Inchide