Nu vă bateți joc de un băiat cu PROBLEME la MANSARDĂ! Oreste îi plânge de MILĂ lui Badea, după bătaia încasată de la Tedi Motociclistul

Publicat: 03/02/2019, 08:47

„Doamne ferește!

Chiar nu-l mai iubește nimeni pe băiatul asta? Alo, familia, părinții, colegii… chiar nu realizați degradarea neuronală a celui pe care pretindeți ca îl apreciați?

Sa profitați de el , sa-i păpați banii și sa-l încurajați in dementa lui mi se pare absolut cinic și grotesc! Oricat de mare e distanță dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma! Nu va bateți joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutați-l!

Efectiv mi-a fost o infinita milăde Singurătatea acestui baiat necopt la 45 de ani…Rusine tuturor care încurajează circul asta penibil!” este mesajul lui Oreste Teodorescu.

Mircea Badea a avut o zi proastă sâmbătă, fiind bătut într-un mall din Capitală, chiar de Tedi, motociclistul cu care avusese un meci în trecut. „Nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată”, a declarat Badea la câteva ore de la înfrângerea-fulger.

„Să spui despre ăsta că e „motociclist”, când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Atfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Să spui cum „am fost leșinat minute bune” este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici, până nu-ți face teste. N-am facut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după,” scrie Badea pe Facebook.

Mircea Badea a acceptat să se bată pe ring, întrun mall din București, cu Teodor Tedi Emi, un motociclist cu care avusese un conflict în 2014. Prezentatorul de la Antena 3 a fost făcut K.O. de Tedi în doar cinci secunde, după care a avut nevoie de medici pentru a fi repus pe picioare. Cei doi s-au mai bătut în 2014, după ce s-au provocat în cadrul unei emisiuni. Badea a pierdut și atunci în fața lui Tedi.

foto: youtube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult