Nuntă ca în povești. Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea: „Mi-a trecut toată viața prin fața ochilor. Toate greutățile prin care am trecut să ajung aici” – Valsul mirilor

Nuntă ca în povești. Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea: „Mi-a trecut toată viața prin fața ochilor. Toate greutățile prin care am trecut să ajung aici - Valsul mirilor
Publicat: 15/09/2019, 23:05

Artista a pășit pe covorul roșu împreună cu nașul ei Aurelian Temișan și a intrat emoționată în biserică. În timpul ceremoniei religioaase artista a izbucnit în lacrimi: „Știți de ce plângeam? Mi-a trecut toată viața prin fața ochilor și toate greutățile prin care am trecut să ajung aici”, a mărturisit ulterior artista.

„Acum strălucești, ești o prințesă”, i-a răspuns Temișan.

Alături de Andreea Bălan a fost și bunica ei în vârstă de 84 de ani, dar și tatăl, Săndel Bălan.După cununia celor doi, a avut loc și botezul Clarei Maria, mezina familiei.

La valsul mirilor, cei doi au avut o mică peripeție. Fetița lor, Ella, a intrat pe ringul de dans chiar în momentul în care mirii erau în mijlocul unei prize. Andreea și George au luat-o pe cea mică în brațe și au improvizat la final.

Pentru nuntă, Andreea Bălan și-a pregătit trei rochii, una cu trenă pentru biserică, una fără trenă pentru valsul mirilor și o salopetă pe care o va îmbrăca și pe scenă, în concerte.

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viața unei femei, trezește cele mai intense emoții și, deși purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastra în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă. Suntem de 4 ani împreuna și am creat o familie minunata! George mi-a fost alături atat în momentele bune, cat și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sanatosi si minunati iar nunta noastra este o incununare a celor intamplate”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor, înainte de nuntă.

Domnișoarele de onoare sunt fetele din trupa de dans a Andreei Bălan: „Fetele mele și colegele mele de scenă reprezintă a doua mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani în concerte și îmi știu viața cu bune și cu rele, au fost lângă mine mereu, la bine și la greu, și mi-au oferit sprijin și încurajare atunci când au existat momente triste în viața mea. Le iubesc enorm, le prețuiesc și în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin și domnișoare de onoare”, a declarat artista.

Foto: Facebook Andreea Bălan

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase