O adolescentă de 15 ani oarbă, violată fără milă de doi dintre profesorii ei chiar în cadrul școlii

Redactor:
Alexandra Mortu
O adolescentă de 15 ani oarbă, violată fără milă de doi dintre profesorii ei chiar în cadrul școlii
O tânără de 15 ani oarbă, din India, ar fi fost violată timp de două luni de doi dintre profesorii ei, Chaman Thakor, în vârstă de 62 de ani, și Jayanti Thakor, în vârstă de 30 de ani.

Cei doi profesori au fost acuzați de abuz sexual săvârșit asupra tinerei pe o perioadă de două luni, în timp ce aceasta urma cursuri de muzică la o școală pentru copii cu dizabilități.

Abuzurile repetate au fost dezvăluite de către membri familiei după ce aceștia au început să aibă bănuieli înainte de întoarcerea tinerei  la șoală în urma vacanței.

Adolescenta i-a povestit momentele cumplite prin care a trecut mătușii ei care, ulterior, a sesizat autoritățile.

Aceasta a mărturisit că tânăra a fost violată prima dată de către Chaman Thakor în sala de muzică în urmă cu două luni.

Apoi, bărbatul mai în vârstă, Jayanthi Thajor, de 62 de ani, ar fi abuzat-o trei zile mai târziu în aceeași cameră. Acesta ar fi abuzat-o din nou cu o zi înaintea unui festival indian.

În prezent nu se știe dacă cei doi bărbați sunt înrudiți sau nu.

Tânăra fusese înscrisă la școala la începutul lui iulie pentru a studia muzica, întrucât școala oferă și cursuri vocaționale pentru persoanele cu dizabilități.

Inspectorul de poliție Ambaji a declarat pentru Times of India faptul că cei doi bărbați au dispărut după ce au fost reclamați autorităților, iar în prezent sunt considerați fugitivi.

Potrivit cifrelor oficiale, în India au loc 40.000 de abuzuri sexuale anual, însă se pare că cifrele reale sunt și mai mari întrucât multe victime nu depun plângere din cauza stigmatizării, dar și din cauza faptului că nu au încredere în autorități.

 

 

Inchide