O bunică de 73 de ani visa să aibă o relație cu tânărul cunoscut pe Internet. Totul s-a terminat cu o pagubă uriașă. Reacția neașteptată a soțului femeii

Redactor:
Gandul
O bunică de 73 de ani visa să aibă o relație cu tânărul cunoscut pe Internet. Totul s-a terminat cu o pagubă uriașă. Reacția neașteptată a soțului femeii
O bunică din Irlanda în vârstă de 73 de ani, aflată la a treia căsnicie a simțit că are nevoie de mai multă afecțiune. Spera că va avea o relație cu tânărul cunoscut pe Internet, dar a descoperit că sub o identitate falsă, bărbatul a păcălit-o să-i trimită 40.000 de lire. După ce a aflat isprava femeii care și-a vândut bijuteriile, soțul buncii a iertat-o.

Susan Perry simțea că soțul ei, Gordon, o neglijează, fiind prea ocupat să îngrijeaască grădina și un câine bolnav. Simțea că are nevoie de afecțiune așa că s-a bucurat când a primit o cerere de prietenie pe facebook de la un bărbat mai tânăr.

Bărbatul i-a povestit bunicii că lucra în marină, pentru o companie petrolieră, i-a trimis fotografii cu locuința lui luxoasă și cu fiul său de 14 ani. Au vorbit la telefon, el i-a făcut tot felul de complimente, s-a arătat interesat de ea și disponibil să-i ofere afecținea de care femeia simțea nevoia: „Părea interesat de viața mea. M-a întrebat ce pasiuni am, mi-a povestit viața lui. Mă îndrăgostisem”, a declarat femeia.

La scurt timp, mai tânărul bărbat a contactat-o disperat pe bătrână, spunându-i că fiul său a suferit un accident grav și numai o operație costisitoare îi va salva viața. Așa că bătrâna i-a trimis bani. Mai târziu, bărbatul a anunțat-o că are o problemă pe vasul în care se află și are din nou nevoie de bani. Femeia și-a vândut bijuteriile și i-a trimis bani bărbatului care i-a promis că-i va restitui întraga sumă.

 „M-a numit îngerul lui păzitor și mi-a trimis o mulțime de mesaje romantice. După ce femeia a cheltuit în total 40.000 de lire, fiul bărbatului de care era îndrăgostită a contactat-o și i-a spus că tatăl său a murit.

„Simțeam că a murit dragostea vieții mele”.

Femeia a povestit familiei prin ce a trecut și i s-a spus că ar fi fost posibil să fie vorba despr eo înșelătorie. După ce a apelat la poliție, a aflat că acel cont de Facebook era unul fals și că toate imaginile erau furate. Femeia fusese înșelată.

În ciuda așteptărilor, soțul femeii nu a părăsit-o și i-a fost alături în continuare. „M-am simțit vinovat pentru că nu i-am acordat suficientă atenție”.

 

Inchide