O cunoscută artistă, arestată pentru trafic de arme / Forțele de ordine au găsit un adevărat arsenal în casa vedetei și a prietenului ei – FOTO

Redactor:
Gandul
O cântăreață populară din Serbia și prietenul ei au fost arestați, după ce forțele de ordine au găsit un adevărat arsenal în locuințele lor.

Radojka Kecman, în vârstă de 25 de ani, o artistă sârbă în vogă, a fost arestată în urma raidului polițienesc asupra apartamentului ei din Novi Sad, din provincia nordică Voivodina, scrie dailystar.co.uk.

Imagini din timpul raidului poliției au fost publicate pe rețelele sociale. În locuința cântăreței au fost găsite mai multe arme cu amortizor și muniție, pe care polițiștii le-au înșirat pe o masă.

Potrivit presei locale, poliția a descoperit în casa starului două puști automate și apoi au descins în locuința prietenului ei, un suedez pe nume Svetozar Zivkovici, în satul Bajmok, de lângă orașul Subotica.

În apartamentul lui Zivkovici, poliția a găsit 11 puști automate, 11 pistoale cu gaz transformate în arme de foc, 10 amortizoare, muniție, telefoane și laptopuri.

Autoritățile îi suspectează pe cei doi de implicare într-un grup infracțional organizat. Mai mult, persoane din acest anturaj s-ar teme că artista va oferi detalii polițiștilor, fapt pentru care femeia se află în custodia forțelor de ordine.

„Kecman este îngrijorată de arest. Plânge și se teme de închisoare”, au declarat surse anonime pentru presa locală.

Acestea au mai adăugat că armele erau noi și „dovezile arată că femeia și bărbatul le păstrau pentru altcineva”.

Poliția desfășoară în prezent o investigație amplă pentru a afla cui aparține arsenalul și unde ar fi urmat să ajungă armele de foc.

Cântăreața și prietenul ei suedez au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce ancheta continuă.

foto: Facebook

×
Inchide