O cunoscută cântăreață i-a spus „adio” iubitului ei. Motivul: producătorul tv nu a vrut să o ia de nevastă

Publicat: 27/06/2015, 14:22

Artista americană și fostul ei iubit, în vârstă de 33 de ani, au rămas prieteni apropiați, iar despărțirea lor a fost cauzată de faptul că prioritățile fiecăruia dintre ei s-au schimbat în ultimele luni, afirmă o sursă din anturajul vedetei, citată de contactmusic.com.

„Relațiile sunt dificile. Uneori, ele lucrurile pur și simplu nu merg bine între cei doi parteneri de viață. Ei sunt doi oameni foarte ocupați care au vieți extrem de ocupate. Fiecare dintre ei se concentrează asupra propriilor priorități”, a declarat acceași sursă, citată de revista People.

„Era evident pentru toată lumea că așa se va întâmpla. Însă au rămas prieteni buni”, a adăugat o altă sursă din anturajul cântăreței.

„Toți prietenii lor au crezut el că el o va cere în căsătorie, dar relația lor s-a stins, iar ei au decis să se despartă”, a spus aceeași sursă.

Un alt prieten al artistei americane dezvăluia în urmă cu cîteva zile că despărțirea s-a produs din cauza faptului că iubitul cântăreței nu voia să se căsătorească.

„Britney l-a presat pe Charlie în ultimele luni în privința căsătoriei. Ea se află acum într-o perioadă în care vrea să aibă încă un copil și își dorește foarte mult să se căsătorească din nou. Charlie a fost foarte onest încă de la început și i-a spus că nu vrea să se însoare”, a precizat aceeași sursă.

Un prieten al producătorului Charlie Ebersol a adăugat: „Britney are multe probleme personale, care sunt greu de suportat de un tânăr burlac. Faptul că Britney se află încă sub curatela tatălui ei spune multe lucruri despre această situație. Ea nu își poate administra propriile afaceri. Charlie nu a dorit să devină o figură paternă în viața ei. Ea i-a cerut acest lucru, iar acea cerere l-a făcut să se simtă prins în capcană”.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreața s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorțat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, și Jayden James, în vârstă de șapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărțit însă în februarie 2013.

În martie 2013, cântăreața americană a început o relație cu David Lucado, de care s-a despărțit însă în august 2014, după o relație de un an și jumătate, din cauza infidelității partenerului ei de viață.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe pop ale anilor ’90, a susținut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public și criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunțat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas – denumită „Britney: Piece Of Me” – până în anul 2017.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreața a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston și Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reușit să își reabiliteze imaginea și să își relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. Spears a obținut și o apariție specială în serialul de comedie „Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreața și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Femme Fatale”, din care single-ul „Hold It Against Me” a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreței, intitulat „Britney Jean”, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 și conține piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. și sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase