O fetiță de șapte ani a cerut să lucreze la Google. Ce răspuns a primit de la CEO-ul companiei

Redactor:
Maria Bîrnaure
O fetiță de șapte ani i-a trimis o scrisoare CEO-ului Google în care i-a cerut un loc de muncă în cadrul companiei. Micuța are, potrivit spuselor părinților, un spirit antreprenorial extrem de dezvoltat și, după o discuție privitoare la locurile de muncă purtată cu tatăl ei, aceasta a decis să-i scrie lui Sundar Pichai.

Chloe Bridgewater are doar șapte ani, însă, după o discuție despre muncă purtată cu tatăl ei, s-a gândit că i-ar plăcea să lucreze la Google. S-a întrebat cum poate ajunge să lucreze acolo, iar tatăl ei i-a explicat că trebuie să aplice pentru un loc de muncă în cadrul acestei companii. Acela a fost momentul în care Chloe s-a gândit că cel mai potrvit mod în care poate cere așa ceva este printr-o scrisoare. 

Și s-a apucat să scrie. „Dragă șef Google”, și-a început micuța scrisoarea, în care i-a povestit lui Sundar Pichai despre pasiunea ei pentru calculatoare, despre faptul că are o tabletă și că tatăl ei i-a promis că-i va cumpăra un calculator. Micuța i-a menționat CEO-ului Google că are rezultate foarte bune la învățătură și că își dorește foarte mult să lucreze în cadrul companiei sale, pe lângă visul de a deveni înotătoare profesionistă și de a participa la Jocurile Olimpice. 

„Are un spirit antreprenorial extraordinar. Încă de la grădiniță a primit doar evaluări pozitive la școală. Suntem foarte mândri de ea și de sora ei, Hollie, care are doar cinci ani, dar perspective similare”, a declarat tatăl lui Chloe. 

Sursa: Facebook

Părinții nu și-au imaginat vreodată că micuței lor i se va răspunde la scrisoare. Aceasta îi mărturisise lui Sundar Pichai în rândurile scrise că aceasta este a doua scrisoare pe care o trimite vreodată, pe lângă cea trimisă lui Moș Crăciun. Și totuși, „șeful de la Google” i-a răspuns lui Chloe. 

„Mulțumesc foarte mult pentru scrisoare. Sunt bucuros că îți plac computerele și roboții și sper că vei continua să înveți lucruri noi despre tehnologie.  Cred că, dacă vei continua să muncești din greu și să-ți urmezi visul, poți reuși tot ceea ce-ți propui – de la a ajunge să lucrezi pentru Google, până la a participa la Jocurile Olimpice. Aștept să aplici pentru un job la Google atunci când vei termina școala! 🙂 Toate cele bune ție și familiei tale!”, i-a scris Sundar Pichai micuței Chloe. 

Sursa: Facebook

Părinții fetiței au fost extrem de încântați de faptul că Pichai și-a făcut timp să răspundă acelei scrisori, însă au mărturisit că cea mică nu pare să își dea seama de ceea ce s-a întâmplat. 

Deși are doar șapte ani, Chloe are un foarte dezvoltat spirit antreprenorial, astfel că, părinții povestesc că micuța se oferă să facă curățenie în bucătărie contra unei sume de 20 de lire. Tatăl ei spune că știe că Chloe este la vârsta la care copiii se joacă și cunosc lumea, însă atunci când fetița lui vine cu idei de felul trimiterii acestei scrisori, atât el, cât și soția lui, o încurajează pe micuță. 

Inchide