O mângâiere a fost de ajuns. Dovada că un urs polar și un câine ne pot da o lecție de viață. VIDEO

Redactor:
Raluca Pancu
O mângâiere a fost de ajuns. Dovada că un urs polar și un câine ne pot da o lecție de viață. VIDEO
David de Muelles, ghid la "Northstar Tours" în Canada, a surprins, în timp ce se afla în orașul Churchill, momentul în care un urs polar mângâia pe cap un câine eschimos. Acesta a reușit să înregistreze cu telefonul întreaga scenă și a postat-o pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat la scurt timp, potrivit ABC News.

David de Muelles a povestit, pentru ABC News today, că a surprins momentul incredibil pe 12 noiembrie, în timp ce făcea un tur cu autobuzul al zonei. Acesta a oprit autobuzul în momentul în care a zărit ursul.

„Marele alb părea că abia se trezise din somn și s-a oprit în dreptul câinelui, apoi, foarte grațios, a început să îl mângâie pe cap de parcă ar fi fost un om. A fost incredibil să asist la așa ceva, să văd cum un animal atât de puternic poate fi atât de blând cu un câine atât de mic, în condițiile în care vorbim de un urs polar”, a afirmat David de Muelles.

Scena i-a emoționat și pe turiștii care se aflau în autobuz, unii chiar lăcrimând văzându-le pe cele două animale cum se comportau.

Inchide