O româncă, vedetă pe Instagram: Tânăra câștigă 1,5 milioane de dolari pe an datorită fundului ei – FOTO / VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
O româncă, vedetă pe Instagram: Tânăra câștigă 1,5 milioane de dolari pe an datorită fundului ei – FOTO / VIDEO
Andrea Vasile, din București, este românca care câștigă 1,5 milioane de dolari pe an datorită pozelor cu fundul ei pe care le postează pe Instagram.

ATENȚIE! Articolul conține imagini cu conținut explicit

Tânăra de 35 de ani a renunțat la jobul ei de web designer pentru a deveni un model Instagram.

În doar 2 ani, aceasta a reușit să își dezvolte contul de Instagram până la peste 3,2 milioane de followeri, dar și să colaboreze cu diferite branduri din industria de fashion.

În prezent, aceasta postează în mod regulat pe contul ei de Instragam, @andreaabeli.

Tânăra, absolventă a unui master în Drept, crede că reușește să se facă remarcată prin atitudinea ei directă și sinceră.

 

 
„Lumea mă cunoaște că sunt directă și spun lucrurilor pe nume. Și sunt sinceră și în ceea ce privește operațiile estetice pe care mi le-am făcut”, a mărturisit Andrea.

Andrea și-a deschis propria firmă de marketing în 2014 prin intermediul căreia ajută diferite modele să își dezvolte o carieră cu ajutorul rețelelor de social media, relatează Daily Star.

Influencerița a mărturisit că în prezent poate câștiga chiar și aproape 5.000 de dolari doar de pe urma unei singure postări.

„În prezent postez poze și videoclipuri mai conservatoare pentru că am impresia că Instagramul discriminează femeile mai voluptoase precum mine. Întotdeauna încerc să combin umorul și sex appeal-ul pentru a crea conținut”, a menționat modelul.

 

Inchide