O tânără s-a destrăbălat în Coreea de Nord, chiar sub nasul lui Kim Jong-un / Modelul a consumat alcool și s-a dezbrăcat într-un hotel din Phenian, apoi „s-a luat” de un soldat – FOTO

Redactor:
Gandul
Liziane Gutierrez - care l-a acționat cândva în judecată pe rapperul Chris Brown - a încălcat o sumedenie de reguli în „statul-hermit" Coreea de Nord.

Un model controversat a sfidat toate regulile în Coreea de Nord și a furat chipiul unui soldat, după care a făcut poze provocatoare, scrie dailymail.co.uk.

Modelul brazilian Lizian Gutierrez a încălcat grav mai multe reguli, printre care cea legată de o restricție de călătorie în SUA și realizarea unor fotografii obscene în camera ei de hotel din Phenian.

Tânăra a fost obligată să își schimbe hainele, după ce a fost văzută cu o fustiță „americană” în public. Mai mult, aceasta a încălcat regula privind selfie-urile în zona Monumentului Mansu Hill Grand din Phenian, unde se află statuile uriașe ale liderilor Kim Jong-il și Kim Il-sung.

Liziane a încălcat regulile care interzic vizitatorilor să se fotografieze în dreptul statuilor.

Modelul a comis o adevărată ilegalitate după ce, băută fiind, i-a furat chipiul unui soldat pentru un selfie, în timp ce acesta se afla la toaletă, în timpul unei călătorii cu trenul din Coreea de Nord în China.

Femeia s-a fotografiat în timp ce bea whisky Jack Daniels, în timp ce șapca militară stă așezată pe un stingător de incendii, chiar lângă ea.

După ce a furat obiectul, tânăra a revenit în compartimentul ei, unde s-a lăudat cu faptele sale. Ceilalți călători i-au zis că este „nebună”.

Liziane a mai spus că soldatul nici nu a observat măcar că i-a lipsit chipiul, cât timp a fost la WC.

Într-un alt clip, realizat după eveniment, aceasta a declarat: „Dacă aș fi fost trează, nu aș fi făcut așa ceva. Niciodată, niciodată”.

La granița cu China, Liziane a fost îngrozită când oficialii nord-coreeni au cerut să vadă ce poze a făcut, înainte de a ieși din țară.

„Am transpirat când s-au uitat în telefonul meu”, a povestit Liziane. „Nu mi-am dat seama, până atunci, că o să vadă toate fotografiile mele. Eram extrem de speriată. Am avut noroc că nu s-au uitat în albumul cu fotografii făcute acolo”.

Liziane locuiește în SUA, dar s-a născut în Brazilia și poate „fenta” restricția lui Donald Trump de a vizita Coreea de Nord. Femeia de 33 de ani a spus că nu dorește să fie lipsită de respect.

„Îmi place Coreea de Nord și o să revin acolo”, a mai spus Liziane.

„Oamenii sunt foarte amabili, băuturile foarte ieftine și Coreea de Nord este o țară foarte frumoasă”.

Străinii pot vizita Coreea de Nord doar însoțiți de un ghid, care le prezintă versiunea cenzurată a vieții în „statul-hermit”, după cum îl numeau cei de la VICE. Turiștii nu au voie să circule neînsoțiți în Coreea de Nord.

Gutierrez a devenit cunoscută după ce l-a dat în judecată pe rapperul Chris Brown, în urma unei altercații în Las Vegas (2017).

foto: youtube.com

Inchide