„Oh, Ramona!” A fost o dată… Și ÎNCĂ O DATĂ! Un cioban, un rus și-o moldoveancă o fac de-un LIVE

Oh, Ramona! A fost o dată... Și ÎNCĂ O DATĂ! Un cioban, un rus și-o moldoveancă o fac de-un LIVE
Publicat: 05/02/2019, 01:59

Andrei Ciobanu nu poate să aleagă nici acum între personajele principale ale poveștii sale: „E foarte greu… dacă s-ar putea… amândouă„, a spus luni autorul cărții care a stat la baza comediei „Oh, Ramona!„, într-o discuție live cu colegul său de radio, Ionuț Rusuși cu regizorul Cristina Jacob.

„Pentru Ionuț e un chin când merge să mănânce cu mine. Mie îmi place în restaurante și el vrea să mănânce la… în șanț, dacă se poate să vină cineva cu crenvurști, el acolo ar vrea să mănânce,” l-a prezentat Andrei Ciobanu pe colegul său, care a și fost pe lista scurtă a celor selectați inițial pentru interpretarea personajului masculin principal din film.

„Da, dar îmi place să îmi plătesc și chiria și Andrei mă seacă mereu de banii de chirie… și-atunci…” a replicat Ionuț Rusu.

Cei doi comediați au recunoscut că au făcut dragoste cu admiratoare. „Trebuie să menționez că mi-a părut rău după aia. Dar numai într-o relație”, a zis Ionuț.

„Când m-am apucat să lansez cartea și când am devenit un pic mai cunoscut, normal că am vrut să profit. Cu fața asta…”, a mărturisit și Andrei.

„Cunoscându-le și în afara filmării, m-am înțeles foarte bine cu Holly, care o joacă pe Anemona în film, pentru că bea… și eu beau, și astfel s-a creat o conexiune între noi și tequila… și este mai aproape de ce eram eu când se întâmpla acțiunea din carte. E mai pe party. Aggy (interpreta rolului Ramona din film n.red.) e mai serioasă, e concentrată mai mult pe rol, pe acting. Cred că n-ar fi fost diferită. Dar, ca persoană, nu e chiar așa cum era Ramona, că nu e așa malefică, mi se pare că în realitate e chiar opusul,” a explicat Andrei Ciobanu când a fost întrebat cum le vede pe actrițele care au interpretat rolurile personajelor sale în film.

„Ramona (Aggy) e mai pe genul meu, fizic, dar Anemona (Holly) e mai pe stilul meu la felul de a fi… E foarte greu… dacă s-ar putea… amândouă„, a spus autorul romanului care stă la baza comediei „Oh, Ramona!„, dovedindu-se la fel de nehotărât ca în timpul în care a trăit povestea de pe ecran și din cartea sa. „În altă viață, eu am fost balanță„, a glumit Andrei Ciobanu.

„Eu, pe Ramona aș alege-o, îmi place că e senzuală„, a răspuns repede Ionuț.

„A fost foarte caterincă la filmări, pentru că aveam o secvență când el (personajul masculin principal din film) vorbea cu Anemona și eu trebuia să trec prin spatele lor și să-i spun lui Bogdan – lui Andrei, cum ar veni (pentru că personajul principal este transpunerea lui Andrei Ciobanu în poveste) – «She said yes, asshole!» și schimbam tot timpul, ca să am reacție de la el și am ajuns la niște ofense pe care i le spuneam lui Bogdan că nu mai știam cum să-i zic, i-am zis până și «She said yes, shoe!»”, și-a amintit autorul cărții.

„Cartea e foarte îndrăzneață, filmul e povestit prin filtrul meu… cartea e scrisă de un băiat, e mai mare, eu sunt mai mică, și filmul e mai scurt. După ce o să fie în cinematografe, unde puteți avea full experience, în cinema este sunetul la un alt nivel, imaginea la un alt nivel, vezi pe un super ecran, pe Netflix ar putea să fie doar după ce va ieși din cinematografe. Nu știm,” a spus regizorul Cristina Jacob.

„E important să înțeleagă oamenii că, și dacă o să fie pe Netflix sau la televizor la un moment dat, o să fie mult încolo… nu vă imaginați că apare în cinema acum și pe urmă vine pe net sau pe televizor. O să fie cel puțin un an, mă gândesc,” a intervenit și Andrei Ciobanu.

„Am văzut în București peste 1.000 de actori pentru rolurile din film, iar internațional au fost 12.000 de actrițe pentru rolul Ramonei, 17.000 de actori pentru rolul lui Andrei și 9.000 de candidate pentru rolul Anemonei,” a dezvăluit Cristina Jacob despre cele șase luni de casting pentru „Oh, Ramona!”. „Foarte multe s-au crezut Ramone. Și acum dacă întrebăm, o să vedeți că e o statistică mai înclinată spre Ramona”, a spus regizorul.

„Filmul este pe 13 și pe 14 februarie, în curând, în toate cinematografele din țară. Biletele s-au pus deja în vânzare. Le puteți cumpăra. Avem vești că deja peste jumătate dintre bilete au fost vândute,” se bucură regizorul Cristina Jacob.

Oh, Ramona!” urmărește trecerea lui Andrei de la adolescență la viața de adult, în timp ce experimentează două povești de dragoste, dintre care nu știe pe care s-o aleagă.

Filmul este ecranizarea primului bestseller românesc, romanul autobiografic „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob.

Cristina Jacobeste regizor și scenarist, autoarea comediilor „#Selfie” (2014) și „#Selfie69” (2016), filmele românești cu cel mai mare număr de spectatori în 2014, respectiv 2016. „#Selfie” a fost cel mai bun debut regizoral de după 1989, din punct de vedere al numărului record de spectatori veniți la cinema (102.000 de intrări în numai 20 de săptămâni). Dintre peliculele ultimilor 16 ani, „#Selfie69” rămâne filmul românesc pentru care au intrat în cinematografe cei mai mulți spectatori.

Andrei Ciobanu s-a născut la Suceava în 1989 și se descrie ca un explorator al adâncurilor de când a căzut într-un canal, teoretician al platonismului, de când a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu, dar și ca un „atlet al amorului adolescentin”. După studenția la Cluj Napoca, s-a stabilit la București, unde este stand-up comedian și a publicat „Suge-o Ramona!”, un bestseller cu peste un milion de cititori și continuarea poveștii în „Suge-o Andrei!”.

Ionuț Rusu este colegul de matinal al lui Andrei Ciobanu la Kiss FM, face stand-up și a contribuit larescrierea vocii naratoruluipentru filmul „Oh, Ramona!

Comedia „Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

ŞOC! Telefonul Dianei, devenită peste noapte vedetă în ţară, a fost "spart". Imagini intime au...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
ADEVĂRATA MIZĂ DIN SPATELE CONFLICTUL RUSIA-UCRAINA. Generalul (r) american Ben Hodges: „O nouă ofensivă din...
Lada pregătește viitorul rival de temut pentru Dacia Duster - GALERIE FOTO cu modelul rusesc
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
De ce se teme, de fapt, Vladimir Putin: „Nu de NATO. Știe că nu noi...
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Restaurantul Papa Ricardo, amendat pentru că a aruncat gunoiul pe domeniul public!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Dezastrul pe care nu l-a prevăzut nimeni la nivel mondial. Anunțul a fost făcut acum:...
Anunț pentru utilizatorii WhatsApp! Ce se întâmplă dacă folosești această combinație
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...