OSCAR 2014 – „American Hustle” și „The Wolf of Wall Street”, nominalizate la premiul pentru cel mai bun film

Redactor:
Madalina Cerban
OSCAR 2014 – „American Hustle” și „The Wolf of Wall Street”, nominalizate la premiul pentru cel mai bun film
"American Hustle", "The Wolf of Wall Street", "Gravity", "Her", "12 Years a Slave" și "The Wolf of Wall Street" se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediția din 2014, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

„American Hustle”, „The Wolf of Wall Street”, „Gravity”, „Her”, „12 Years a Slave” și „The Wolf of Wall Street” se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediția din 2014, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Nominalizările la premiile Academiei de film americane au fost anunțate joi.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Astfel, lista completă a titlurilor nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film este formată din „American Hustle”, de David O. Russell, „Captain Phillips”, de Paul Greengrass, „Dallas Buyers Club”, de Jean-Marc Vallée, „Gravity”, de Alfonso Cuarón, „Her”, de Spike Jonze, „Nebraska”, de Alexander Payne, „Philomena”, de Stephen Frears, „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, și „The Wolf of Wall Street”, de Martin Scorsese.

Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (fostul Kodak Theatre) din Los Angeles.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide