(P) IDEEA care a schimbat modul de a învăța limba engleză

Publicat: 30/05/2017, 06:02

Acum mai bine de 30 de ani, Helen Doron, lingvist britanic și pedagog, și-a dedicat viața în sensul dezvoltării unei metodologii care asigură copiilor cel mai bun mediu pentru învățarea limbii engleze. Astfel a luat naștere metoda Helen Doron, ulterior si franciza Helen Doron® English (HDE), parte a grupului educațional Helen Doron Educational Group.

În prezent, brandul Helen Doron este un lider deja recunoscut în domeniul francizelor educaționale, având peste 880 de centre prezente în 36 de țări ale lumii. Peste 2 milioane de copii din întreaga lume, cu varste între 0-19 ani, au învățat limba engleză cu Helen Doron® English.

Cele 3 elemente care au adus succes internațional francizei HDE sunt metoda, profesorii și cursurile HDE.

Naturalețea predării și a procesului de învățare sunt poate cel mai puternic argument al faptului că metoda dă rezultate vizibile, de durată; copiii de toate vârstele sunt capabili să învețe limba engleză fără efort, ca pe limba maternă. Entuziasmul pentru a vorbi corect în limba engleză devine molipsitor. Cântecele, poveștile captivante, jocurile dinamice și mișcarea, aplicațiile mobile și animațiile creative, toate în limba engleză, captează imaginația copilului, acesta bucurându-se de timpul petrecut învățând fără conștientizarea faptului că acest proces de învățare are loc.

Metoda noastră este atât personalizată, cât și personală, cu impact în viața fiecărui copil. Acesta are șansa de a se dezvolta atât din punct de vedere lingvistic, cât și cognitiv, social și emoțional, într-un grup mic (4-8 copii).

Profesorii Helen Doron sunt oameni instruiți la cele mai înalte standarde și cu materiale inedite. Ei fac parte din rețeaua globală de experți pedagogi acreditați să predea în oricare din centrele HDE din lume. Aceștia implementează metodologia bazată pe ascultare repetată în fundal, încurajare pozitivă, grupuri mici și activități distractive, pe placul și în interesul copiilor.

Un curriculum bine dezvoltat și cu obiective specifice, pe care profesorii le urmaresc în cadrul fiecărei ore, garantează un progres susținut de la un curs la altul. Un mare plus al cursurilor HDE este varietatea – câte un curs de engleză pentru fiecare grupă de vârstă sau etapă de dezvoltare.

Domeniul educațional are mare impact în societate pretutindeni în lume și ne dorim să aducem o contribuție semnificativă în societatea românească prin educație. Credem că în România, copiii au nevoie de mai mult decât o metodă de predare alternativă; ei au nevoie de oameni bine pregătiți care să le arate cum să găsească, să dezvolte și să folosească propriile resurse. Au nevoie să li se arate calea, mai mult decât răspunsul. Au nevoie să experimenteze modul de abordare a anumitor situații și să înțeleagă impactul pe care acțiunile lor îl pot avea atât asupra propriei persoane, cât și asupra celor din jurul lor. De la oră la oră, profesorii HDE încearcă să recunoască aceste nevoi și să ajute fiecare copil în parte să devină tot mai bun în ceea ce face. Când toate acestea se fac în limba engleză, de care copiii prind atât de mult drag și de care au nevoie într-o lume în continuă globalizare, ce ne-am putea dori mai mult? Metoda HDE, împreună cu profesorii săi, reprezintă mijlocul prin care noi facem limba engleză accesibilă tuturor copiilor.

Și tu poți fi unul dintre acești oameni care să influențeze în bine viitorul copiilor români.

Poți să te alături nouă, francizei Helen Doron® English în calitate de profesor sau francizat.

Investește în ceva ce este mai mult decât o simplă afacere. Investește în educație. Însă nu oricum și oriunde și nu într-o idee oarecare; ci într-un model testat, de încredere și care dă rezultate. Helen Doron® English va ghida fiecare pas al tău, știind că acesta constituie un pas spre succesul copiilor noștri.

Ca sursă de finanțare pentru deschiderea unui centru educațional HDE, ai posibilitatea de a accesa, începând cu acest an, fonduri 100% nerambursabile prin programul Start Up Nation.

Dacă vrei să arăți părinților, dar mai ales copiilor, o altă față a educației în limba engleză, contacteaza-ne! Vei fi surprins de cât de multe schimbări pozitive vei fi capabil să faci.

Pentru a afla mai multe despre franciza HDE și cum puteți deschide un Centru Educational în orașul dumneavoastră, accesați acest link: http://helendoron.ro/francizare-hde.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului