Partenerul lui George Michael, primele declarații după moartea superstarului: „Totul a fost foarte complicat în ultimul timp”

Partenerul lui George Michael, primele declarații după moartea superstarului: „Totul a fost foarte complicat în ultimul timp
Publicat: 27/12/2016, 00:50
Actualizat: 04/03/2017, 22:27

Fadi Fawaz, hair stylist al celebrităților și partener al lui George Michael la momentul decesului superstarului, a făcut primele declarații în presă pentru The Daily Telegraph. Fawaz afirmă că George Michael a murit singur, iar el a fost acela care i-a găsit trupul neînsuflețit în reședința din Oxfordshire, în dimineața zilei de 25 decembrie 2016.

Cuplul planificase să-și petreacă ziua împreună, relatează Fadi Fawaz pentru The Telegraph.

„Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aștepta Crăciunul și eu la fel. Acum totul e ruinat. Aș vrea ca oamenii să și-l amintească așa cum era – era un om frumos.”

Totuși, excesele și stilul de viață hedonist din ultimii ani l-au transformat pe George Michael. The Telegraph informează că în ultimii anii starul s-ar fi confruntat cu o dependență de heroină de care nu putea scăpa. O sursă a dezvăluit pentru The Telegraph că George Michael fusese tratat în spital pentru o supradoză.

Sursa a declarat pentru The Daily Telegraph: „A fost dus de mai multe ori la Urgențe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult.”

Problemele cardiace – posibila cauză a morții, potrivit managerului său, Michael Lipman – sunt comune printre dependenții de heroină.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase