Paula Herlo, corespondentul Știrilor ProTv, a devenit mămică

Paula Herlo, corespondentul Știrilor ProTv, a devenit mămică
Paula Herlo a devenit mamă de băiat

A câștigat un premiu Emmy pentru Știrile ProTv, a schimbat legi și a redat speranța unor oameni pentru care destinul părea că a pregătit doar momente de disperare, dar Paula Herlo a mărturisit că cel mai important eveniment din viața ei este nașterea lui Vladimir, bebeluș care a venit pe lume pe 23 septembrie.

Pe cât de ușor par să i se aștearnă cuvintele în reportajele minuțioase pe care telespectatorii ProTv le pot urmări în cadrul emisiunii de anchete jurnalistice „România, te iubesc!”, pe atât de greu îi este Paulei să descrie momentul în care și-a văzut pentru prima dată băiețelul. „A fost într-un fel pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Mi-am lipit fața de a lui și l-am pupat, moment în care s-a oprit din plâns”, a povestit corespondentul Știrilor ProTv.

Paula a fost invadată de gânduri bune, venite de la rude, prieteni și colegi. „Am primit zeci de urări, toate pline de căldură, care m-au făcut să simt și mai puternic sentimentul maternității”, a mai dezvăluit proaspăta mămică.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide