Picturile realizate de Serghei Mizil, singurele imagini! Aceasta este „latura sensibilă” a celui care își „alintă” prietenii cu înjurături, în direct! GALERIE FOTO

Picturile realizate de Serghei Mizil, singurele imagini! Aceasta este „latura sensibilă” a celui care își „alintă” prietenii cu înjurături, în direct! GALERIE FOTO
Serghei Mizil se declară un artist... Foto: Facebook / Blog Serghei Mizil
Publicat: 29/03/2021, 14:43

Serghei Mizil, fiul fostului lider comunist Paul Niculescu – Mizil, care nu lipsește niciodată de la emisiunile tabloide, și care a obișnuit publicul cu un limbaj foarte „colorat”, apare, mai nou, în emisiuni online, acolo unde nu se sfiește să scape câte un „porumbel” pe minut! Recent, personajul înjurat de multă lume, dar simpatizat de foarte mulți, a precizat, din nou, că este artist și că a terminat „Arte Plastice”! Și nu este o glumă, Mizil chiar pictează!

Dacă pictează frumos, urât sau interesant, nu putem spune noi nimic, poate că nu ne pricepem, dar îi lăsăm pe cititori să aprecieze…

Cert este faptul că Serghei Mizil este artist, este pictor! Sau cel puțin asta susține el, și spune că a terminat facultatea de „Arte Plastice”.

Vernisajele lui Serghei Mizil, pe timpul lui Ceaușescu

Serghei a declarat în trecut că a avut şi câteva expoziţii cu tablourile lui, atât în ţară, cât şi în străinătate. Unul dintre cele mai mari vernisaje ale acestuia din Bucuresti a avut loc pe timpul lui Nicolae Ceaușescu, respectiv în anul 1989.

La vremea aceea, unul dintre invitații de marcă de la vernisaj a fost celebrul regizor Sergiu Nicolaescu, așa cum apare pe blogul lui Mizil.

Mai mult, Mizil a avut un vernisaj și la Roma, în Capitala Italiei, la Academia Română de acolo, în anul 1987.

În ultima perioadă nu s-a mai auzit nimic de vreun vernisaj al artistului Mizil, și nici nu se știe dacă în prezent mai pictează!

Prieten cu Nicu Ceaușescu și cu interlopii Capitalei

Serghei Mizil nu se sfiește niciodată să-și recunoască trecutul, în care a făcut multe prostii, de la bătăi cu Miliția la șprițuri de pomină cu alte personaje celebre, printre care Mădălin Voicu sau Gino Iorgulescu.

El a fost prieten și cu interopul Fane Spoitoru, așa cum Gândul a scris aici, dar și cu Nicu Ceaușescu!

De altfel, sora lui Serghei, Donca, a fost cea mai mare iubire a lui Nicu Ceaușescu, așa cum noi am relatat în acest articol!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase