Cum arată acum marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, sora lui Serghei Mizil! Donca este femeia pe care Elena Ceaușescu nu a acceptat-o și a reușit să o despartă de fiul ei!

Publicat: 01/03/2021, 11:05

Dintre toate iubitele pe care le-a avut Nicușor Ceaușescu, Donca a fost cea pe care pur și simplu a adorat-o! Este vorba de sora lui Serghei Mizil – femeia care i-a fost interzisă „Prințișorului” de către Elena Ceaușescu! Nicu și Donca s-au iubit aproape 10 ani, dar fiul cel mic al dictatorului nu a apucat să o ia de nevastă pe marea lui iubire.

Despre Donca Mizil se spune că Elena Ceausescu ar fi ordonat să fie dusă la un chiuretaj forțat, când era foarte tânără, având în pântece copilul lui Nicușor.

Nicu Ceaușescu s-a căsătorit cu Poliana Cristescu, pe care nu o iubea

Poate este doar o legendă acest aspect, care nu a fost confirmat de Serghei Mizil, însă, cert este un lucru! Nicu și Donca s-au iubit enorm, sora lui Serghei fiind marea iubire a „Prințișorului”.

Până la urmă, pentru că nu o plăcea, Elena Caușescu a reușit să-i despartă pe cei doi, iar Nicu s-a căsătorit cu Poliana Cristescu – o femeie pe care, așa cum au spus prietenii lui, Nicu nu a iubit-o…

Donca Mizil se bucură acum de nepoți

Donca Mizil este acum o femeie împlinită, cu o vârstă frumoasă, și care se bucură de nepoți și de întâlnirile în familie, care de cele mai multe ori au loc la vila lui Serghei de la Snagov – acolo unde de-a lungul vremii au curs „râuri” de șprițuri și au avut loc petreceri de pomină….

Nicu Ceaușescu a murit la Vinea, în 1996

Nicu Ceaușescu a murit în septembrie 1996, la Viena, după o grea suferință. Era internat într-un celebru spital din Capitala Austriei, având ciroză în ultimă fază! Apropiații lui Nicu spun că în ultima perioadă, mai ales după Revoluție, fiul dictatorilor consuma foarte mult aclool, mai ales tărie, ceea ce i-a afectat foarte mult ficatul.

„Prințișorul” a fost însă și foarte afectat de destinul părinților săi, povestind că în pușcărie i se puneau imagini cu execuția celor doi…

Nicu a fost înmormântat la București, iar de repatrierea lui s-a ocupat omul de afaceri George Copos!