Prima probă în deplasare la MASTERCHEF. Unde sunt nevoiți concurenții să gătească

Redactor:
Mădălina Chițu
MASTERCHEF aduce prima probă în deplasare pentru concurenții care ajung în Portul Constanța

MASTERCHEF aduce, săptămâna aceasta, prima probă în deplasare pentru concurenții care ajung în Portul Constanța. Împărțiți în două echipe, cea roșie și cea albastră, cei rămași în cursă primesc din partea chefilor MASTERCHEF sarcina de a găti în aer liber.

Pentru prima oară confruntați cu munca în echipe mari, conduse de căte un lider, dar și cu stresul pe care îl implică gătitul în cantități mari, concurenții vor avea parte de momente tensionate, situații limită, schimb de replici tăioase, pentru ca spiritele se vor încinge la malul mării. Cui i se vor îneca corăbiile și care echipă va primi aprecierea celor trei jurați, telespectatorii Pro Tv vor afla în ediția MASTECHEF de marțea aceasta, 29 aprilie, de la ora 20.30.

Și tot în această ediție, desertul se dovedește a nu fi atât de dulce pentru unii concurenți. Cei intrați la proba „Testul sub presiune” vor avea de făcut bezele. Cei trei chefi vor fi nemiloși și nu se vor lăsa îndulciți, astfel că ediția de săptămâna aceasta va una de-a dreptul amară pentru cei care vor fi eliminați.

Inchide