„Râsul veșnic” | O femeie a râs atât de mult încât a rămas cu gura blocată larg deschis – FOTO

Redactor:
Silviu Bănilă
O femeie din China suferit o dislocare de mandibulă după ce a râs atât de tare încât i-a rămas blocată gura.
Incidentul bizar a avut loc pe 1 septembrie, într-un tren de mare viteză, dar norocul pasagerei a fost faptul că în acea cursă se afla și un medic. 
 
Doctorul Luo Wensheng îndrepta spre servicu, la Spitalul Liwan, când a auzit în difuzoarele trenului că se cerea ajutor medical. 
 
Când a ajuns la locul unde se afla femeia, acesta a observat că avea gura deschisă larg și blocată în acea poziție. Abia după ce i-a întrebat pe ceilalți pasageri, bărbatul a descoperit ce se întâmplase de fapt.
 
Se pare că femeia răsese atât de mult, încât gura îi rămăsese blocată și nu o mai putea închide. 
 
„Îi curgea foarte multă salivă, deci inițial am crezut că a suferit un atac cerebral”, a declarat doctorul pentru Guancha News. 
 
„Dar i-am verificat tensiunea, apoi am întrebat-o anumite lucruri și mi-am dat seama că de fapt își dislocase mandibula”, a continuat acesta. 
 
Însă, aceasta nu era specializarea doctorului, însă trebuia să o ajute cumva. Inițial a informat-o despre acest aspect și i-a transmis că există riscul să nu reușească să îi repoziționeze mandibula. Totuși, aceasta a fost de acord ca bărbatul să încerce. 
 
„Pacienta era destul de agitată și avea mușchii faciali foarte încordați, deci la prima încercare am eșuat. În schimb, am sfătuit-o să meargă la spital, dar personalul din tren ne-a transmis că până la următoarea destinație mai durează o oră. Pasagera a devenit foarte agitată și voia să îi fie repoziționată mandibula cât mai repede, așa că am încercat din nou”, a povestit doctorul despre incidentul neobișnuit. 
 
La a doua încercare, acesta a reușit să îi repoziționeze mandibula. 
 
Femeia nu trecuse pentru prima dată prin așa ceva, în timpul sarcinii pățind același lucru în timp ce vomita. 
Se pare că odată ce ți-ai dislocat prima dată mandibula, ești mai predispus să o faci din nou chiar și atunci când râzi, caști sau când pur și simplu îți deschis gura prea larg. 

 

 
 
 
×
Inchide