RECOMANDĂRI. 5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită

Redactor:
Gandul
RECOMANDĂRI. 5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită
RECOMANDĂRI. 5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită / Sursă FOTO: captură YouTube

În contextul pandemiei de coronavirus și a carantinei care a fost impusă și în România, nu mai putem merge la cinematograf, însă vă recomandăm cinci filme de dragoste pe care să le vizionați alături de persoane iubită.

1. Anna Karenina (2012)

Scenaristul Tom Stoppard a adaptat celebrul roman a lui Leo Tolstoy cu ajutorul regizorului Jow Wright, creând un film care seamănă mai mult cu o pruducție de teatru. Povestea urmărește povestea mai multor personaje din clasa înaltă a Rusiei, dar și modul în care poveștile de fdragoste pot schimba statutul social al unei persoane.

2. The Notebook (2004)

Filmul este bazat pe romanul lui Nicholas Sparks și prezintă povestea de dragoste a unui cuplu pe o perioadă de mai multe decenii, începând cu anii ’40 și până în prezent, precum și modul în care această se transformă pe măsură de personajele se maturizează și îmbătrânesc.

3. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Filmul rupe tiparele începând cu momentul de după desprățirea dintre cei doi protagoniști principali. Joel (Jim Carrey), care însă suferă după Clementine (Kate Winslet), încearcă să găsească o modalitate prin care să o uite. Însă călătoria prin memoria lui și amintirile pe care le are împreună cu această te poartă printr-o poveste de dragoste unică.

4. Titanic (1997)

Filmul prezintă o adevărată poveste de dragoste: Jack (Leonardo DiCaprio) face parte dintr-o categorie socială nepotrivită cu cea din care face parte Rose (Kate Winslet), potrivit vremurilor. Cei doi se întâlnesc din întâmplare pe titanic și se îndrăgostesc. Însă datorită faptului că povestea dintre cei doi este prezentată în paralel cu celebra scufundare a Titanicului, precum și a colonei sonore care conține celebrul cântesc „My Heart Will Go On”, povestea d edragoste din cei doi protagoniști este mai mult decât ceea ce pare.

5. Before Sunrise (1995)

Povestea de dragoste dintre cele două personaje se relevă pe măsură ce acestea călătoresc și doar discută unul cu celălalt. Filmul face parte ditnr-o trilogie, alături de Before Sunset și Before Midnight, care urmărește povestea de dragoste a aceluiași cuplu.

Inchide