Replica de „agățat” neinspirată l-a făcut de râs pe internet: „Bună. Ai aflat ce s-a întâmplat cu bunicul?” / Ce mod ciudat de a atrage atenția cuiva – FOTO

Replica de „agățat neinspirată l-a făcut de râs pe internet: „Bună. Ai aflat ce s-a întâmplat cu bunicul? / Ce mod ciudat de a atrage atenția cuiva - FOTO
Publicat: 08/11/2019, 12:15

Chiar dacă „tânărul Casanova” a încercat metoda tristeții profunde, pretinzând că i-a murit bunicul”, Rachel nu a căzut în capcana lui, ci, din contră, a postat capturile de ecran ce cuprindeau conversația cu străinul pentru a trage un semnal de alarmă.

Astfel, „Casanova” a fost batjocorit pentru metoda dubioasă de către toți cei care au văzut pozele postate.

Rachel, din Scoția, a primit mesajul străinului din senin: „Bună. Ai aflat de s-a întâmplat cu bunicul meu?”.

Tânăra, confuză fiind de primirea unui astfel de mesaj, i-a răspuns simplu: „Ce?”.

Ulterior, bărbatul a schimbat „macazul” și i-a explicat că: „Scuze. Am trimis cui nu trebuie. Voiam să îi scriu unei colege de școală și am apăsat pe pe profilul tău din greșeală. Am mintea cam în ceață pentru că mi-a murit bunicul”. Inițial părea un mesaj inocent, dar bărbatul a continuat într-un mod total diferit: „Totuși ești foarte drăguță. Ești singură?”.

Când a citit mesajul dubios, Rachel s-a hotărât să nu îi mai răspundă și să posteze conversația pe Twitter.

„I-a murit murit, dar are chef de sex. Presupun că are nevoie de parteneră pentru înmormântare”, a scris tânăra când a postat pozele.

„A fost un mod foarte ciudat de a-mi capta atenția. Cred că nu intenționa să îi trimită mesajul altcuiva”, a declarat Rachel.

Foto: @_rachelbrogan / Twitter