Retrospectivă 2014. Acest militar american a făcut o „greșeală nevinovată” în Mexic. Ce a urmat i-a întrecut cel mai negru coșmar

Retrospectivă 2014. Acest militar american a făcut o „greșeală nevinovată în Mexic. Ce a urmat i-a întrecut cel mai negru coșmar
Publicat: 29/12/2014, 18:51
Actualizat: 29/12/2014, 18:51

Una dintre poveștile cu final fericit care i-au impresionat pe americani în 2014 este cea a pușcașului marin Andrew Tahmooressi, care a fost eliberat după 214 zile petrecute într-o închisoare mexicană, povestește Fox News.

Sergentul Tahmooressi a fost eliberat la sfârșitul lunii octombrie, în urma unor intervenții la nivel diplomatic. El a fost arestat în 31 martie, după ce a intrat în Mexic cu trei arme de foc în mașină, „o greșeală nevinovată”, după cum a descris-o ulterior. Detenția lui a devenit, însă, un subiect cu miză politică în SUA, republicanii din Congres acuzând ineficiența Administrației Obama în demersurile sale pentru obținerea eliberării militarului.

Dincolo de această miză politică însă, eliberarea lui și imaginile reîntâlnirii cu familia i-au impresionat pe americani.

CELE 12 POVEȘTI FRUMOASE DIN 2014 COMPILATE DE FOX NEWS POT FI VĂZUTE AICI

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase