Robbie Williams intenționează să revină în grupul Take That

Redactor:
Florin Badescu
Robbie Williams intenționează să revină în grupul Take That
Cântărețul Robbie Williams a inițiat o serie de "discuții secrete" cu foștii lui colegi din grupul Take That cu scopul de a reveni în această formație în 2016, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea trupei, afirmă un tabloid britanic, citat de contactmusic.com.

Robbie Williams nu a participat la înregistrările pentru cel mai recent album al trupei Take That, nici la turneul de promovare a acelui album discografic, datorită nașterii fiului său, Charlton, anul trecut, însă speră să participe la următoarea reunire a grupului, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Robbie Williams a părăsit pentru prima dată grupul britanic în 1995, din cauza unor neînțelegeri cu colegii săi de trupă, lansându-și ulterior o carieră solo de succes. A revenit în componența grupului Take That pentru albumul „Progress” din 2010 și a participat la turneul european de promovare a discului în 2011, după care a părăsit din nou formația. De acea dată, starul britanic s-a despărțit în termeni buni de colegii săi de trupă.

Potrivit The Sun, la aproape cinci ani după acea despărțire, Robbie Williams a inițiat o serie de „discuții secrete” pentru a se reveni în grupul Take That.

 

 

„Prima întoarcere a lui Robbie în grupul Take That nu se dorea a fi un proiect singular. El este mândru de realizările grupului și vrea în continuare să facă parte din el. Iubește turneele mari și să se afle în studiouri alături de colegii săi. Revenirea sa ar însemna foarte mult pentru evenimentele care vor marca a 25-a aniversare a formației”, a declarat o sursă citată de The Sun.

În luna iunie, Robbie Williams a asistat la un concert susținut de foștii lui colegi din Take That la sala O2 Arena din Londra și a publicat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Gary Barlow, Mark Owen și Howard Donald. Fotografia a fost însoțită de textul următor: „Tocmai am fost să văd cel mai tare concert al anului de la O2 Arena. Îi iubesc pe băieții mei. Mândrie, nostalgie, divertisment, fericire. Primiți-mă înapoi!”.

Un alt membru al trupei Take That, Jason Orange, a părăsit grupul în septembrie 2014, iar revenirea sa în formație, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a grupului, pare puțin probabilă.

„Nu dorește să revină și este fericit să se ocupe de propriile sale proiecte”, a declarat o altă sursă, citată de The Sun.

Pe de altă parte, agentul de presă al cântărețului Robbie Williams a părut că infirmă zvonurile despre intenția artistului de a reveni în grupul Take That și a făcut următoarea declarație pentru Mirror Celebs: „Planul lui Robbie pentru 2016 este de a înregistra următorul lui album solo. Apoi, speră să îl promoveze printr-un turneu. Acestea sunt singurele sale planuri (pentru 2016, n.r.) în ceea ce privește înregistrarea unui album și susținerea unui turneu”.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susținut în premieră un concert în România, pe 17 iulie, în Piața Constituției din București.

Inchide