ROMÂNII AU TALENT. Ce au făcut concurenții din SEZONUL 2, după terminarea show-ului de la Pro Tv

Publicat: 30/07/2012, 14:48
Actualizat: 30/07/2012, 14:48

Participarea la show-ul „Românii au talent”, difuzat de Pro Tv, a reprezentat pentru foarte mulți dintre concurenți o rampă de lansare. Chiar dacă un singur participant a câștigat titlul de cel mai talentat român și un premiu de 120.000 de euro, toți concurenții au declarat că acest concurs i-a ajutat să devină cunoscuți în întreaga țară.

Iată ce au făcut concurenții emisiunii de talente, după terminarea show-ului.

Înscrierea la „Românii au talent” i-a adus lui Mihai Petraiche, mai presus de orice, încrederea de a continua să danseze. „După ce am participat la acest show, mi-am dat seama că am toate motivele să continuu să dansez. În momentul de față mă pregătesc pentru Campionatul Mondial de popping. Mi-am schimbat și stilul de dans în ultima vreme, iar acum fac mai mult ‘robotică”, a povestit el.

După emisiune, Mihai și-a îndeplinit și visul de a-și deschide propria sală de dans. „Am început să predau cursuri de breakdance și popping în cadrul unui complex sportiv”, a mai adăugat finalistul de la „Românii au talent”, sezonul 2.

Pentru Vasile Godja, ceterașul din Maramureș care a impresionat o țară întreagă cu arcușul său, participarea la show-ul de talente, difuzat de Pro Tv, a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viața lui. „Am reușit să îmi creez o imagine, un nume și să fiu apreciat de cei care iubesc folclorul autentic. Acum sunt cunoscut în toată țara, nu doar în comuna în care m-am născut și cele două sate vecine”, a povestit Vasilica.

În momentul de față, Vasile Godja lucrează la un album pe care îl va lansa în această toamnă și este mai mult decât ocupat cu tot felul de evenimente. „Vara asta nu am avut nici măcar un weekend liber. Dar îi bine. Eu știu că acum urmează preselecțiile pentru un nou sezon și îi sfătuiesc pe cei care au ceva de arătat să meargă neapărt la concurs. E o mare șansă”, a mai povestit el.

Viața mentalistului Cristian Gog, cel mai talentat român al sezonului 2, s-a schimbat radical odată cu participarea la acest concurs, după cum mărturisește. „Am avut ocazia să ‘fur” puțină meserie de la alții și să văd ce înseamnă gândirea de profesionist. Aici mă refer atât la unii concurenți, cât și la membrii echipei, deoarece în perioada cantonamentelor am avut câte ceva de învățat de la fiecare. Pot spune fără nicio reținere că această participare a fost în primul rând o experiență de neuitat care mi-a oferit ocazia de a învăța o grămadă de lucruri folositoare”, a declarat mentalistul.

După terminarea emisiunii, Cristian Gog are solicitări la evenimente din toate colțurile țării și câteva proiecte de viitor în desfășurare. „Îmi petrec mult timp cu noul membru al familiei și lucrând la diferite proiecte de viitor. De asemenea, solicitările pentru prestații la diferite evenimente sunt din ce în ce mai multe”, a povestit câștigătorul de la „Românii au talent”, sezonul 2.

Gigel Frone și Tudorel Popa, doi dintre cei mai controversați concurenți de la show-ul de talente, care au reușit însă să stârnească hohote de râs, savurează și ei faima adusă de show-ul de la ProTV. Cei doi au câștigat imediat după concurs un rol în serialul de comedie „Las Fierbinți”, unde telespectatorii Pro Tv îi vor putea urmări din această toamnă.

Tudorel, deși nu a renunțat la job-ul lui, este acum chemat la tot felul de evenimente pentru că nimeni nu imită mai bine decât el zgomotul unui camion sau al unui tren care ajunge în gară.

De partea cealaltă, Gigel Frone nu a câștigat doar popularitate, ci este pe cale să își întâlnească și sufletul pereche. Cei de la ProFM au lansat vara aceasta campania „Suflețel pentru Gigel”, în ideea de a-i găsi o jumătate acestui trubadur.

Pentru membrii trupei de dans NO LIMIT a fost o experiență de viață unică. Toți au mai multă încredere în forțele proprii și sunt mândri că în cele două săptămâni petrecute în studiourile PRO TV au reușit să schimbe mentalitațile celor din jur despre persoanele cu deficiențe de auz. Din toamnă, tinerii vor face un spectacol de teatru, pantomimă și dans avându-l ca regizor pe actorul Cătălin Baicuș, de la Teatrul Național din Craiova. „Ne dorim mult să arătăm că dansul nu este singurul talent al trupei NO LIMIT. Este un vis măreț și avem încredere că ni se va mai acorda o șansă să demonstrăm mai mult”, au spus tinerii.

„Pentru noi, Trio Zamfirescu participarea la emisiunea „Romanii au talent” a reprezentat pasul cel mai important pe l-am putut face în cariera noastra. După emisiune cariera noastra a explodat, iar agendei noastre de concerte i s-au ocupat aproape toate paginile. Suntem recunoscuți și apreciați în aproape toate locurile în care mergem. Viata ni s-a schimbat radical. Pentru cei care vor să aibă o carieră artistică bogată, show-ul ‘Românii au talent” este modalitatea cea mai bună de a se face remarcați”, au declarat membrii trupei „Trio Zamfirescu”.

Răzvan „Krem” Alexe spune că participarea sa la show-ul de talente, difuzat de Pro Tv, a reprezentat o rampă de lansare. „La scurt timp după finalizarea emisiunii, am bătut palma cu o agenție de evenimente hip hop, unde coordonator principal este Daniel Lupu. Alături de acesta și de colegul de breaslă Smokey (aka Mircea Florian) am început turneul Show a la Krem, susținând concerte în mai multe colturi ale țării”, a spus Răzvan „Krem” Alexe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice