ROMÂNII AU TALENT. Cine sunt cei trei câștigători ai ultimei semifinale de la emisiunea ROMÂNII AU TALENT

Publicat: 04/05/2013, 20:07
Actualizat: 07/05/2013, 13:17

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 a ales vineri ultimii trei finaliști ai competiției. Câștigătorii din ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT – SEZONUL 3 sunt BRUNO ICOBEȚ, EDUARD ANDREI SANDU și TRUPA FLOREA.

Dacă primii doi au fost votați de public prin SMS, TRUPA FLOREA a fost „salvată” de juriul de la ROMÂNII AU TALENT.

Așadar, BRUNO ICOBEȚ, EDUARD ANDREI SANDU și TRUPA FLOREA se alătură celorlalți 12 concurenți care vor lupta în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 se va desfășura pe 10 mai, când pe scenă vor urca din nou Artene Gabriela, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, trupa de dansatori WhoGonStopUs, Ana Munteanu, Camelia Duță, perechea Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, trupa Classic Beat Orchestra, Bruno Icobeț, Eduard Andrei Sandu și Trupa Florea.

Gândul a transmis LIVE TEXT întreaga competiție în urma căreia lista celor 15 concurenți care merg în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai a fost completată.

UPDATE 00.43 TRUPA FLOREA merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT, după ce și Andi Moisescu le-a oferit votul lui. „Aș vrea în primul rând să felicit ambele echipe. Ne-au convins că au talent. Aș vrea să le confirm ambelor echipe că au reușit să ne emoționeze”, a spus Andi Moisescu.

UPDATE 00.41 „Sunt două momente complet diferite. E foarte greu de jurizat, e foarte greu de ales. E foarte greu, pentru că voi vă sensibilizați extraordinar prin modul în care puneți în scenă povestea, voi impresionați prin forța voasatră și prin spectacolul pe care îl faceți. Alegerea mea e trupa Florea”, și-a justificat Mihai Petre alegerea făcută.

UPDATE 00.36 Ultimii doi concurenți votați sunt UNINVENTED THEATRE și TRUPA FLOREA. Dintre ei, juriul trebuie să aleagă un singur finalist.

UPDATE 00.35 Cel de-al doilea preferat al publicului este ventrilocul EDUARD ANDREI SANDU.

UPDATE 00.33 Primul concurent desemnat să meargă în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai este BRUNO ICOBEȚ.

UPDATE 00.26 Votul s-a încheiat. În câteva clipe vor fi anunțați cei trei concurenți care vor merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai.

UPDATE 00.22 Julie Mayaya, câștigătoarea sezonului trecut al competiției VOCEA ROMÂNIEI, a urcat pe scenă pentru un recital.

UPDATE 00.05 Valentin Luca, un fost concurent de la ROMÂNII AU TALENT, a revenit pe scenă pentru un număr special de „flair bartending”.

UPDATE 23.53 Pe scena de la ROMÂNII AU TALENT au urcat Silviu Pasca și Fely Donose, doi foști concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI. Cei doi cântăreți au lansat piesa „Prima piatră”.

UPDATE 23.39 Pavel Bartoș și Smiley anunță „START VOT”. Telespectatorii își pot vota favoriții din ultima semifinală a show-ului ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 trimițând un sms la numărul 1276 sau telefonând la 0900.760.660.

UPDATE 23.30 Ultimii care au intrat în scenă în semifinala de la ROMÂNII AU TALENT au fost acrobații din TRUPA FLOREA. Numărul pregătit de aceștia a fost spectaculos și plin de adrenalină.

La final, cei trei jurați s-au ridicat în picioare pentru a aplauda prestația concurenților. „E o performanță extraordinară ceea ce faceți voi!”, a exclamat Mihai Petre. „Bravo vouă!”

De asemenea, Andra s-a arătat extrem de impresionată: „Este atât de plăcut să vă privesc! Felicitări, vă vreau în finală!”

UPDATE 23.10 Printre cei 12 concurenți care au revenit în fața juriului și a publicului de la ROMÂNII AU TALENT s-a aflat și EDUARD ANDREI SANDU. Ventrilocul a urcat pe scenă însoțit de păpușa pe nume „Nea Alecu”, alături de care și-a prezentat numărul artistic.

Dialogul a amuzat copios juriul: „Eu chiar cred că merită toate voturile din lume. Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere pe care le-am văzut până acum!”, a zis Andra.

„Eu sunt sigur că veți ajunge în finală!”, a adăugat Mihai Petre.

UPDATE 22.55 BRUNO ICOBEȚ a revenit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT însoțit de cei trei câini ai săi. Numărul de dresaj prezentat a ridicat în picioare cei trei membri ai juriului.

„Pentru mine acest moment este magic, este perfect!”, a spus Andra.

Mai mult, Mihai Petre a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult ca acest concurent să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 22.35 Ca și în timpul preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT, ANCA NICOLETA CĂUȘ a prezentat și în ULTIMA SEMIFINALĂ un moment de muzică și dans inspirat de cântăreața internațională Shakira. Tânăra a cântat și s-a mișcat plină de energie pe piesa „Whenever Wherever”.

„Anca, vreau să te felicit, chiar m-ai convins că ai o voce foarte frumoasă!”, a zis Andra la final. Pe de altă parte însă, Mihai Petre a mărturisit că Anca l-a impresionat mai mult în timpul preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3.

UPDATE 22.27 Pentru ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT, contorsionistul DARIUS BULZAN a pregătit un număr scurt, însă impresionant.

„Darius, felicitări corpului tău… poate să facă orice. E fantastic ce faci!”, a spus Mihai Petre la final, arătând că talentul adolescentului este cu adevărat special.

Opinii similare a avut și ceilalți doi jurați de la ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 22.15 Deși au avut mici ezitări în timp ce își prezentau numărul artistic pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, trupa de MAJORETE RÂȘNOV a reușit să stârnească aplauzele publicului în ultima semifinală.

„Mi s-a părut foarte riscant”, a spus Andi Moisescu în cele din urmă, văzând că una dintre dansatoare s-a accidentat ușor la picior în timpul spectacolului.

„A fost un pic haos, se vedea puțină panică pe scenă”, a comentat și Mihai Petre. „N-a fost un număr impecabil în seara aceasta, dar vă felicit pentru atitudine”, a conchis juratul.

UPDATE 21.51 Ca și în timpul preselecțiilor, trupa UNINVENTED THEATRE a prezentat în ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT un moment artistic foarte sensibil. La final, cei trei jurați s-au declarat copleșiți de emoție.

„După părerea mea, locul vostru ar fi la New York!”, a spus Andi Moisescu.

De altfel, Andra a mărturisit că „pielea de găină i-a revenit” datorită numărului pe care tinerii l-au adus pe scena de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3. „Simt atâta emoție după acest moment… Bravo! Atâta emoție n-am mai simțit de mult timp!”, a spus cântăreața.

UPDATE 21.34 În ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT, ALEXANDRU MARCU și-a început numărul de magie agățat cu capul în jos, spunând o poveste, în timp ce prezenta un truc cu o ață. Momentul nu a fost însă foarte apreciat de juriu, Andra și Mihai Petre încercând să îl oprească încă din primul minut.

„Eu am vrut să te oprești pentru că m-am speriat!”, a mărturisit Andra la final.

Mihai Petre a fost însă mai dur, arătând că spectacolul concurentului l-a „prost dispus”. În cele din urmă, și Andi Moisescu și-a exprimat opinia că numărul pe care tânărul l-a adus în semifinala de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 nu a fost foarte inspirat.

UPDATE 21.27 Cvartetul de coarde BLADE STRINGS revenit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Muzicienii au îmbinat armonios ritmurile muzicii clasice cu rockul, cucerindu-i pe cei trei jurați cu numărul lor.

„Mi-a plăcut foarte mult cum a sunat!”, a mărturisit Mihai Petre. „Foarte multă forță, sună bine!”, a mai spus el.

În opinia lui Andi Moisescu, totul „a fost o abordare de excepție!”.

UPDATE 21.10 ADRIAN ILINCA, „urmărit general pentru talentul lui” după cum a spus Pavel Bartoș, a demonstrat din nou că are muzica și ritmul în sânge. „Cel mai mult îmi place la el că face să pară totul atât de simplu”, a comentat Andi Moisescu.

„A fost un număr foarte bun!”, a adăugat Andi Moisescu. „Îmi place fluiditatea ta în mișcări”, a mai spus el.

UPDATE 20.59 Pentru a doua oară pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN HANDS a ținut din nou juriul și publicul cu sufletul la gură. Cei doi sportivi au prezentat un număr spectaculos de acrobații. „Este cu adevărat minunat ce faceți!”, a spus Andra impresionată. Aceeași opinie a avut și Mihai Petre, care a arătat că a fost „Un număr foarte bun! Multă muncă, mult studiu, armonie deplină!”. Mai mult, Andi Moisescu și-a exprimat încrederea că cei doi concurenți ar putea ajunge într-o zi în echipa faimosului Cirque Du Soileil.

UPDATE 20.42 Fetele din trupa de dans PERFORMERS CREW au deschis ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT. Cele cinci tinere au pășit în scenă pline de energie și încrezătoare în coregrafia pe care au pregătit-o pentru această seară. La final, cei trei membri ai juriului s-au declarat încântați de prestația concurentelor. „Mie mi-a plăcut mult! A fost un număr foarte închegat!”, a spus Mihai Petre.

UPDATE 20.42 Juriul de la ROMÂNII AU TALENT este invitat în scenă. Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre se declară nerăbdători ca show-ul să înceapă.

UPDATE 20.32 Ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 a început. În această seară, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT vor urca ultimii 12 concurenți care au reușit să treacă de etapa preselecțiilor. Dintre aceștia, doar trei vor primi șansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.


Mai jos regăsiți cine sunt cei 12 concurenți care vor urca pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5.

Anca Nicoleta Caus este tânăra care a reușit să îl cucerească până și pe cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT, Mihai Petre, cu mișcările sale. Tânăra a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a început să cânte și să danseze melodia Objection a Shakirei. „Muzica pentru mine reprezintă tot. Asta mă și doare, pentru că în lumea asta a show-bizz-ului, unii sunt orbi”, a spus Anca, în interviul de la preselecțiile pentru ROMÂNII AU TALENT, despre visul de a-și face loc în lumea muzicii din România.

Shakira din Oradea a convins juriul de la ROMÂNII AU TALENT că merită să meargă mai departe în show, astfel că aceasta va lupta în această seară pentru un loc în MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT.

Contorsionistul Darius Bulzan este un tânăr de 14 ani, care a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a demonstrat tuturor cât de flexibil poate să fie. „Un om tras printr-un inel”, cum bine l-a numit Pavel Bartoș, Bulzan Darius a demonstrat în fața unei țări întregi că arta contorsionismului nu este doar apanajul fetelor, el fiind „o piesă rară” în acest domeniu, după cum a fost considerat de cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT.

De o flexibilitate și o forță ieșită din comun la numai 14 ani, Darius, care și-ar dori sa își deschidă o școală de balet dacă ar câștiga marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT, a reușit să lase juriul fără cuvinte: „Sper să ți se împlinească visul, pentru că meriți”, i-a transmis Andra. Adolescentul va merge în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, pentru că a primit trei răspunsuri pozitive din partea juraților.

Magicianul Alexandru Marcu și-a făcut o intrare spectaculoasă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în timpul preselecțiilor. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a coborât pe o frânghie.

După ce i-a pus pe spectatori să arunce o minge verde prin sală și să aleagă o carte, Marcu Alexandru i-a întrebat pe jurați dacă vor să schimbe cartea, iar aceștia au ales un trei de treflă. Tânărul a scos apoi un pachet de cărți alb, neprintat. A întins cărțile pe masă, iar pe ele era scris negru pe alb: trei de treflă.

„Ești foarte bun”, i-au spus Andra și Andi, jurați la ROMÂNII AU TALENT.

Dansatorul Adrian Ilinca, a fost una dintre surprizele preselecțiilor ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, de la Iași. În vârstă de 19 ani, tânărul a venit special din Italia pentru a participa la concursul ROMÂNII AU TALENT, care se difuzează la ProTV.

Adrian Ilinca este din Tecuci, dar a locuit în Italia în ultimii ani. „Aș vrea să rămân în România și să-mi câștig pâinea din ce știu să fac. Depinde cum va merge sezonul de la ROMÂNII AU TALENT„, a mărturisit tânărul înainte de a urca pe scena ROMÂNII AU TALENT.

„Sunt absolut convins că meriti trei de de DA!” l-a lăudat Mihai Petre după ce l-a văzut cum dansează pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

Bruno Iacobet, în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat la preselecțiile show -ului ROMÂNII AU TALENT de la Cluj-Napoca și a făcut senzație cu cei trei câini pe care îi are. De profesie consultant IT, concurentul de la ROMÂNII AU TALENT a reușit să convingă juriul că merită un loc în SEMIFINALE cu un număr de dresură.

Bruno Iacobet a spus că animalele au fost antrenate special, dar că a folosit un ingredient special: dragostea față de animal. Numărul prezentat de acesta la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT împreună cu cei trei câini ai lui a ridicat juriul în picioare.

Trupa Blade Strings va urca pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în ultima SEMIFINALĂ. Cei patru membri ai formației Blade Strings au venit la ROMÂNII AU TALENT și au cântat o melodie Nirvana într-o manieră cu totul diferită: la instrumente de muzică clasică.

Toți cei prezenți în sală, dar și juriul de la ROMÂNII AU TALENT au fost impresionați de prestația tinerilor, astfel că aceștia vor lupta în această seară pentru un loc în MAREA FINALĂ de la show-ul ROMÂNII AU TALENT.

Ventrilocul Eduard Andrei Sandu, în vârstă de 32 de ani, a convins juriul de la ROMÂNII AU TALENT că merită să ajungă în SEMIFINALE. „Daca ai emoții, imaginează-ți lumea în lenjerie intimă”, l-a sfătuit ventrilocul Andrei pe companionul său de lemn, păpușa vorbitoare Romeo. Reprezentația lui Andrei din preselecțiile ROMÂNII AU TALENT a stârnit inițial confuzia, apoi amuzamentul, iar la final publicul a început să îl aplaude. Cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT: Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, au apreciat în unanimitate măiestria artistică a ventrilocului oltenesc.

Acrobații de la Golden Hands au demonstrat în preselecții că merită un loc în SEMIFINALELE ROMÂNII AU TALENT. Impresionanți nu doar prin fizicul fără cusur, ci și prin numărul extrem de spectaculos, Bogdan și Cornel, băieții care formează „Golden Hands,” s-au ridicat cu adevărat la înălțimea numelui pe care îl poartă în preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT. Aplaudați la scenă deschisă, tinerii și-au folosit forța și simțul artistic pentru realizarea unei reprezentații demne de un spectacol „Cirque du Soleil”, astfel că telespectatorii îi vor putea revedea diseară pe cei doi tineri pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

Majoretele Râșnov vor lupta în această seară pentru un loc în MAREA FINALĂ a show-ului ROMÂNII AU TALENT, care fi difuzată vineri, 10 mai, la ProTv, începân cu ora 20.30.

Trupa de acrobați Florea a reușit să impresioneze juriul și publicul de la ROMÂNII AU TALENT. „Bravo!”, i-a încurajat Andra la finalul numărului pe care concurenții l-au pregătit pentru preselecții de la ROMÂNII AU TALENT.

Faptul că singura femeie din trupă a rămas însărcinată, acrobații și-au oprit pentru o vreme activitatea.

Tinerii s-au reunit și au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, pentru a arăta tuturor celor prezenți de ce poate fi în stare o femeie care născuse cu o lună înainte de preselecții de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

„Mi-a stat inima-n loc”, a spus Andra la finalul numărului celor de la Florea. „Nici nu vreau să mă gândesc ce o sa fie in etapa urmatoare”, a completat jurata de la ROMÂNII AU TALENT. „Mi-a plăcut foarte mult. Aș plăti bilet să vă văd într-un spectacol”, a comentat Mihai Petre.

Fetele de la Performers Crew vor urca și ele pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și vor lupta pentru un loc în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Membrii grupului Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance au venit la ROMÂNII AU TALENT cu un manechin, pe care l-au „însuflețit” și cu care au dansat.

Momentul oferit de Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance la ROMÂNII AU TALENT a fost unul cu totul special. „Este incredibil cât ați reușit să însuflețiți acel manechin, voi patru”, a exclamat Andi.

Cu trei de „da”, Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance au ajuns în SEMIFINALELE ROMÂNII AU TALENT.

Vineri, 3 mai, se vor decide ultimii trei finaliști ai show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. MAREA FINALĂ a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, va fi difuzată vineri, 10 mai, la ProTV, începând cu ora 20.30.

Marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT în valoare de 120.000 de euro este oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi