ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Prin ce peripeții au trecut Smiley și Bartoș în timpul show-urilor de la Iași – GALERIE FOTO

Publicat: 09/09/2013, 17:48
Actualizat: 03/09/2019, 01:41

Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost neîncăpătoare pentru show-urile ROMÂNII AU TALENT, care au poposit în acest weekend în reședința de județ. Sute de spectatori au venit să-și încurajeze viitorii „eroi” în timpul celor două zile de spectacol.

Concurenți cu talente care mai de care mai ieșite din comun, hazlii, serioși sau plini de vervă, au dat tot ce au avut mai bun pe scena ROMÂNII AU TALENT, cu gândul la cele două premii puse la bătaie în acest sezon: 120.000 de euro destinați celui mai talentat român și 10.000 de euro pentru cea mai originală reprezentație.

Street-dance, dresură de găini, dansuri rusești, contorsionism, pictură cu făină, muștar sau cremă de ghete, flair-bartending și aruncarea la țintă a cuțitului sunt numai câteva dintre numerele prezentate pe scena de la Iași.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, cei trei jurați ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT, și-au îndeplinit și de această dată misiunea. Moldovenii care au dovedit că știu să captiveze publicul au fost selectați să treacă în etapa următoare. „Întotdeauna a fost bine aici la Iași, de asta și revenim. Tragem linie și rămânem cu talente care să meargă până în finală, nu numai până în etapa viitoare”, a fost concluzia Andrei la finalul show-urilor din acest weekend.

Pregătiți oricând să-și cultive un nou talent, Bartoș și Smiley au tăiat răsuflarea spectatorilor când au început să arunce la țintă cu topoarele și cutițele din recuzita unui concurent. Culmea a făcut că „șefii” s-au dovedit țintași excelenți și au primit ropote de aplauze. „Sexy” și curajosul Pavel s-a pus de unul singur în fața panoului și a așteptat ca Smiley să îl ia la țintă, însă a rupt-o la fugă înainte ca acesta să arunce cuțitul înspre el.

Tot în culisele show-urilor ROMÂNII AU TALENT de la Iași, „șefii” au regizat un moment marca „MasterChef”. Prezentatorii au intrat în pielea celor trei chefi Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, acompaniați și de Bogdan Maciuca, regizorul de platou de la ROMÂNII AU TALENT. Aceștia au degustat mancarea pregătită de unul dintre concurenți în cel mai exigent mod cu putință, la fel cum fac și cei trei jurați de la „Masterchef”.

Peripețiile lui Smiley și Bartoș nu s-au oprit aici. Prezentatorii au spart nuci cu mâinile goale, și-au desenat mustăți cu creionul dermatograf și au încercat să picteze cu mustar și ketchup. Mai mult, „șefii” și-au găsit tizii în doi motani aduși de către o susținătoare la spectacol. „Smiley” și „Bartoș” din lumea pisicilor au stat cuminți la poze în brațele prezentatorilor.

La show-urile ROMÂNII AU TALENT de la Iași a fost prezent și campionul mondial la flair-bartending: Valentin Luca, finalist la ROMÂNII AU TALENT. Mai mult decât spectator, brașoveanul a venit să susțină două concurente pe care le-a pregătit chiar el pentru concurs.

Atmosfera a fost incendiară, iar publicul ieșean a fost unul pe cinste. Înainte de începerea show-urilor, spectatorii au participat la un flash-mob împreuna cu membrii baletului coordonat de Edi Stancu, care au mobilizat și de această dată pe toată lumea la dans.

După Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, caravana ROMÂNII AU TALENT își continuă drumul prin țară și are ca următoare destinație Galațiul.”Îi invităm pe toți prietenii noștri din Galați să vină marți, pe 10 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 10:00. Vă așteptăm, dragilor, să vedem de ce sunteți în stare, să vă vedem talentul”, le-a transmis Andra românilor talentați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații