S-a anunțat unde va fi înmormântat George Michael, dar încă nu se știe când

S-a anunțat unde va fi înmormântat George Michael, dar încă nu se știe când
Publicat: 12/03/2017, 19:22

Vedeta hitului ‘Careless Whisper’ s-a stins din viață în ziua de Crăciun, anul trecut, iar un medic legist a dezvăluit săptămâna aceasta că artistul a murit din cauze naturale. Familia cântărețului plănuiește să îi ofere o înmormântare așa cum și-ar fi dorit George Michael.

Astfel, George Michael, care a murit la vârsta de 53 de ani- va fi înmormântat la cimitirul Highgate din nordul Londrei, mormântul său fiind plasat în apropierea celui al mamei sale iubite, Lesley.

Potrivit unui apropiat al familiei lui George Michael: ‘Lesley era lumea lui George, așa că e potrivit ca cei doi să stea unul lângă celălalt.’

Deși nu au fost dezvăluite detalii cu privire la ceremonie, se crede că George va fi înmormântat în apropierea zilei de 26 martie, când se sărbătorește Ziua Mamei.

Apropiatul familiei a explicat: ”Pentru George, Ziua Mamei era mereu importantă. O iubea atât de mult încât mergea să petrecă timp și să vorbească cu ea în cimitir. Cimitirul a ocupat un loc special în inima lui.”

Cântărețul în vârstă de 53 de ani va fi înmormântat la 10 săptămâni de la moartea sa tragică petrecută în ziua de Crăciun, după ce medicii legiști au explicat în această săptămână că artistul a murit din cauze naturale, însă partenerul său cu care George Michael a avut o relație tumultoasă, cu împăcări și despărțiri, a fost lăsat în afara planurilor.

Partenerul lui George Michael, Fadi Fawaz, a declarat că nu știe nimic despre înmormântarea regretatului artist, acuzând familia sa că ”ține totul sub tăcere”.

Au existat speculații că decesul artistului era legat de abuzul de droguri, dar și suspiciuni în privința lui Fadi Fawaz pentru că dormise în mașina sa cu o noapte înainte să îi găsească trupul neînsuflețit al lui George Michael.

Deși hairstylistul a declarat că suspiciunile i s-au părut „supărătoare”, el a declarat că poate înțelege de ce oamenii erau suspicioși.

Fawaz a declarat pentru ziarul The Sun: ”Da, știu că oamenii s-au gândit la asta, dar e pentru că asta facem ca oameni – ne urâm unii pe alții. Știu că e destul de normal, firesc, dar e totuși supărător. Și eu am pățit asta. Suntem oameni, și într-un fel, înțeleg. Oamenii pot muri la orice vârstă – oamenii mor la trei ani, cinci ani, e ceva ce nu putem controla. Săptămâna asta a adus o ușurare pentru mine, pentru că cel puțin nu mai există suspiciuni asupra mea. Și asta e extrem de important pentru mine pentru că vă puteți închipui cum mă simt când oamenii se îndoiesc de iubirea mea pentru el? E oribil.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase